AVVV Voetbal VK De Sjoeters 10-11 Februari 2017

Vr. 10.2 Sjoeters dames – Braine 4-2

Vr. 10.2 Sjoeters recreatief – Kapelle op den Bos 6-2

Na een lange winterstop mochten de recreatieven voor het eerst opnieuw aantreden thuis tegen Kapelle op den Bos. In de heenronde werd hiervan zwaar verloren en de ploeg was dan ook uit op revanche. De eerste 10’ ging het spel verdeeld op tot de bezoekers er 0-1 van maakten. Direct na de aftrap maakte Steven Esselens met een mooi schot gelijk. 5’ Later een tweede kans en deze maal via Serge. In de 25e minuut kon Mathias Pots van ver uithalen en het stond 3-1. De ingevallen Ozy maakte dan bij zijn debuut nog voor de rust 2 doelpunten, 5-1 ruststand. En dit na een efficiënte 1e helft waarin elke kans een doelpunt werd. Na de pauze waren er wisselende kansen voor beide ploegen maar de verdedigingen en de doelman verhinderden nog vele doelpunten. Elke ploeg scoorde nog éénmaal, eindstand 6-2. Een mooie collectieve prestatie van de recreatieven in hun 1e match van het jaar met ook een sterke prestatie van gelegenheidsdoelman Dimitri en zijn verdediging met Ken als laatste man ter vervanging van de zieke Michel Mergan. Volgende week opnieuw thuis tegen Impegem Liedekerke.

Zat. 11.2 FC Patron – Sjoeters B 0-2

De B-ploeg moest net als vorige week opnieuw op verplaatsing aan de bak. De Sjoeters begonnen gretig aan de match maar de thuisploeg verdedigde sterk en verhinderde doelpunten. Ferre kwam een paar keer gevaarlijk in de zestien en verdiende een strafschop maar het bleef 0-0. Zo’n 5’ voor de rust werd hij opnieuw foutief gestopt en deze maal wel penalty, feilloos omgezet door Kenny Laevaert. Meteen de ruststand. Na de pauze wilden de Sjoeters zo snel mogelijk de dubbele voorsprong maar de thuisploeg hield voorlopig stand. Na zowat 15’ was het dan toch prijs opnieuw via Kenny L. De thuisploeg kreeg een mentale tik maar toch konden de Sjoeters hun voorsprong niet verder meer uitbouwen en bleef het bij een verdiende 0-2 overwinning.

TE ONTHOUDEN!!! HOPPESCHEUTENETENTJE 18 maart in de kantine
Reeds voor de 5e maal wordt een hoppescheutenetentje georganiseerd in de kantine. Dit is een driegangenmenu waarbij bij elke gang hoppescheuten verwerkt worden, voorafgegaan door een aperitief en hapjes. Wie er wil bijzijn moet op voorhand zijn tafel reserveren bij iemand van het bestuur of bij de voorzitter Patrick De Smedt, 0497/332321. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt!!

Eetfestijn 02-03/12/2023 in De Boot te Opwijk.
Take-away ook mogelijk: hier bestellen