AVVV Voetbal VK De Sjoeters 10-11 Maart 2017

Vr. 10.3 Sjoeters Dames – VK Berchem 2-2

Zat. 11.3 Sjoeters A – Pot Age A 1-1
De A ploeg wilde iets rechtzetten na de pijnlijke thuisnederlaag van vorige week. De tegenstander is echte één van de belangrijkste titelkandidaten. De Sjoeters begonnen sterk en creëerden een paar kansen o.a. via Steven R maar het was wachten tot minuut 15 toen Steven toch scoorde op assist van Ferre. De A ploeg kreeg nog kansen om de voorsprong uit te diepen maar het waren de bezoekers die verrassend op 1-1 kwamen. 1’ Voor tijd kreeg een bezoekende speler rood na een tweede geel. Na het fluitsignaal van de rust bracht een bezoekende speler nog een slag toe aan een thuisspeler waarna de scheidsrechter een einde maakte aan de match.

Zat. 11.3 Sjoeters B – Bleuken Langevelde B 2-2
De B ploeg was ook toe aan puntenwinst en zette de bezoekers meteen onder druk. Frank kon in minuut 15 na een verre uittrap van de doelman de 1-0 maken, een mooi doelpunt trouwens. In de tweede helft konden de bezoekers snel gelijkmaken. De Sjoeters drongen nu aan om alsnog de zege te behalen en zowat 10’ voor tijd lukte het via een mooi doelpunt van Kenny Laevaert op voorzet van Kurt R. Toen de bezoekers tot 10 werden gereduceerd dachten de Sjoeters dat de buit binnen was maar 3’ voor tijd werd het nog onverwachts 2-2 waardoor de match dus eindigde op een gelijkspel.

Zat. 11.3 ZVK Sjoeters – Vedett 7-5