AVVV Voetbal VK De Sjoeters

Vr. 11.9 Herne – Sjoeters Dames 1-14

Afgelopen vrijdagavond trapten onze meisjes hun nieuwe voetbalseizoen officieel op gang op het terrein van Herne. Na een mindere voorbereiding wilden onze meisjes maar al te graag tonen dat ze het voetballen niet verleerd zijn. Ze begonnen dan ook furieus aan de partij en stonden na 4 minuten al 0-2 voor. Eerst wist Lien een aarzeling in de verdediging af te straffen om vervolgens een knappe pass van Lotte af te werken. Onze meisjes hielden de voet van het gaspedaal en lieten de thuisploeg beter in de match komen met een verdiende aansluitingstreffer als gevolg. Dit was het signaal om het tempo te verhogen en 1 minuut later diepten ze de kloof verder uit via Lien. De veer was gebroken bij de tegenstander zodat onze meisjes met mooi combinatievoetbal de score verder opdreven tot 1-9 bij de rust. Doelpuntenmakers van dienst waren Lore H. (2), Lien (2), Lotte en Nele B. Na de pauze bleven onze meisjes heer en meester met nog enkele doelpunten als gevolg. Deze keer konden Lore H. (2), Nele B., Lotte en Britt de keepster verslaan met een 1-14 einduitslag als gevolg. Een uitstekende eerste wedstrijd die verdiend werd gewonnen. Dikke proficiat!
Samenstelling van de ploeg: Lieselotte Van Puyvelde, Lore François, Britt Storme, Lise Hoogewys, Annelore De Potter, Stien Raedemaeker, Nele Van den Broeck, Lotte Theelen, Lore Hervent, Nele Boonen, Lien Thoen, Tinneke Van den Broeck, Debbie D’Haese, Aukelien Vliegen.

Za. 12.9 ZVK De Sjoeters – Squadra Comedia 3-6