Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

AVVV Voetbal VK De Sjoeters 11 November 2017

Zat. 11.11 Sjoeters A – De Vissers Alsemberg 3-1

Na de thuisoverwinning van vorige week opnieuw een thuismatch voor de A-ploeg. Opnieuw een ploeg uit de onderste regionen maar zeker niet te onderschatten. De bezoekers verdedigden zich ook maar de A-ploeg speelde een zeer sterke eerste helft met wervelend voetbal en heel wat uitgespeelde kansen. Het was dan ook bijna een mirakel dat het maar 2-0 stond met de rust met doelpunten van Stijn W en kapitein Jeroen VD. Na de pauze een aandringende bezoekende ploeg die met wat geluk op 2-1 kwam nadat de Sjoeters zelf al de kans hadden gehad op de 3-0. Even geloof bij de bezoekers en wat twijfels bij de thuisploeg. Gelukkig werd het snel 3-1 via invaller Kim DK na voorbereidend werk van invaller Klaas VDB. Nadien kregen de Sjoeters nog wat kansen op de counter maar het bleef bij een 3-1 overwinning waardoor de ploeg nu opgeschoven is naar plaats 2. Volgende week ontvangt de A-ploeg de leider, een topmatch dus.

Zat. 11.11 Sjoeters B – Stinne Boys 3-2

Voor de B-ploeg die was opgeschoven naar plaats drie stond een topmatch geprogrammeerd tegen de ongeslagen leider Stinne Boys. De verwachtingen waren hoog gespannen maar de start was desastreus. Na amper 1’ een prachtig afstandsschot en 0-1. De Sjoeters waren niet aangeslagen en speelden een knappe match vol zelfvertrouwen. Na zo’n 20’ kon de B-ploeg gelijkmaken met de wederoptredende Tom G op voorzet van Frank VR. Meteen de ruststand. In de 2e helft wisselende kansen maar de Sjoeters scoorden via Kenny N. Toch kwamen de bezoekers nog terug tot 2-2. Toen iedereen aan een puntendeling dacht kon Kenny N nogmaals scoren, nu met links in de winkelhaak. De bezoekers probeerden nog vruchteloos maar het bleef bij een 3-2 overwinning waardoor de B-ploeg nu, net als de A-ploeg 2e wordt. Ook voor de B-ploeg volgende week een topmatch tegen de nr 4, opnieuw thuis.