AVVV Voetbal VK De Sjoeters 12 Januari 2019

Zat. 12.1 FC Depot Vlezenbeek – Sjoeters A 2-2

Wat een woelige match voor de hervatting van de competitie na de winterstop. Zoals steeds werden we ook deze keer zeer vriendschappelijk ontvangen door de bestuursstaf van de club FC Depot. Spijtig genoeg kende dit geen vervolg op het terrein. Groot was immers onze verwondering toen we vaststelden dat de match ging geleid worden door een scheidsrechter waarvan beslist was dat deze geen matchen meer mocht arbitreren voor onze club. Dit terzijde begon de thuisploeg sterk met al na 2’ de 1-0 via vrijschop in de winkelhaak. De Sjoeters namen het spel in handen en de thuisploeg kon counteren maar het bleef 1-0. Zo’n 5’ na de pauze penalty voor de thuisploeg na handspel(?) (2-0). 5’ Later rood voor Ben DM. Met 10 en 2-0 achter met nog 20’ te spelen. Gelukkig kon Steven R er snel 2-1 van maken. Opnieuw wat hoop en even later werd het zelfs 2-2 maar de arbiter keurde het doelpunt onbegrijpelijk af. Even later handspel van een thuisspeler op de doellijn, penalty en geel(?!). Het werd 2-2. Met nog 5’ op de klok geloofden de Sjoeters volop in de overwinning en 2’ later was het zover. Jitse scoorde maar weer werd het doelpunt afgekeurd. Niemand weet waarom. De match eindigde zo in de grootste verwarring. Spijtig dat het zo moest lopen (ook voor de thuisploeg die hier niets kon aan doen) maar dit krijgt waarschijnlijk nog een staartje.

Zat. 12.1 Bleuken Langevelde B – Sjoeters B 3-3

Een echte derby die een derbyuitslag kreeg. De thuisploeg kwam al vroeg op voorsprong maar de Sjoeters sloegen terug en kwamen op 1-1. Nog voor de rust werd het nog 2-1 voor de thuisploeg. Na de pauze borrelde de match wat voort zonder echte kansen. 5’ Voor tijd kon Christophe Decrem op voorzet van Amigo scoren (2-2). In de laatste minuut werd het echter nog 3-2. Match voorbij dacht men maar direct na de aftrap kwam Tom alleen voor doel en hij maakte er nog 3-3 van, meteen de uitslag.

Zat. 12.1 Cecilia United – Sjoeters Y 0-2

Door examenperiode waren de Sjoeters Y terug geleid tot 7 spelers. De recreatieven sprongen echter bij zodat er toch kon gespeeld worden. De eerste helft verliep nog verdeeld met wisselende kansen maar zonder doelpunten. Een doelpunt van Yander Emanuel werd onterecht afgekeurd voor buitenspel. Na de pauze namen de Sjoeters het spel resoluut in handen en dit resulteerde in de 0-1 via Jelle Stevens 15’ voor tijd. Het overwicht bleef en 5’ voor tijd kon Mathias Pots er 0-2 van maken, meteen de eindstand en 3 gouden punten. Bedankt aan alle ‘invallers’ die dit mogelijk maakten.

Zat. 12.1 ZVK Sjoeters – Soccerpunch 0-7