Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

AVVV Voetbal VK De Sjoeters

Vr. 13.2 Lippelo - Sjoeters recreatief 1-0

Na drie maanden zonder voetbal konden de recreatieven eindelijk opnieuw de draad opnemen. Lippelo was tijdens de heenronde de enige ploeg die kon winnen tegen de Sjoeters.
De Sjoeters begonnen goed aan de match en creëerden heel wat kansen oa via Xavier en Mathias maar scoren was er niet bij. De thuisploeg speelde wat stroever en kwamen ze al eens voor doel dan was doelman Wiebe bij de pinken om het gevaar te keren. De rust werd bereikt met 0-0.
Na de pauze kwam de thuisploeg wat meer aan bod en verliep het spel gelijkopgaand. 10’ Voor tijd scoorde Lippelo in de rebound. De Sjoeters probeerden nog wat terug te doen maar het bleef bij een spijtige 1-0 nederlaag. Een gelijkspel was billijk geweest maar zo zit voetbal nu eenmaal niet in mekaar.

Zat. 14.2 Lokomotiv Centrum B – Sjoeters A 3-0

Na de ontgoochelende 2-3 nederlaag vorige week tegen leider Cafeboontjes moest de A ploeg op bezoek bij de nr 3 uit de stand. Ondanks de goeie bedoelingen vooraf kwamen de Sjoeters nooit in het verhaal voor en moesten ze de wet van de sterkste ondergaan. Met de rust stond het al 2-0 en na de pauze werd het zelfs nog 3-0.
Er is dus werk aan de winkel voor coach Kenny. Hopelijk zal de week rust volgend weekend goed doen.

Zat. 14.2 Siccard Boys – Sjoeters B 0-0

De B ploeg van de Sjoeters kreeg een heuse derby voorgeschoteld tegen Siccard Boys uit Merchtem. Deze ploeg die vorig jaar nog een reeks hoger speelde, is goed bezig de voorbije weken en het was dan ook geen gemakkelijke match voor de Sjoeters.
Beide ploegen hielden mekaar goed in evenwicht en beletten elkaar het scoren. Het bleef dan ook bij een billijk gelijkspel, 0-0.

Zon. 15.2 Sparta Girls – Sjoeters Dames 2-5

Zondagmiddag stond de belangrijke topper op het veld van Sparta Lombeek op het programma. Winst zou een grote stap betekenen naar de titel in 3e provinciale en de spanning liep dan ook hoog op. De wedstrijd startte met 2 ploegen die duidelijk beiden nerveus waren, maar toch klommen onze meisjes al snel op voorsprong. Na 3 minuten wist Nele V. met een ware buffelstoot een goeie corner van Stien in doel te koppen. Nog geen 5 minuten later weigerde de scheidsrechter de bal al op de stip leggen na een duidelijke fout op Lien, maar gelukkig wist snel daarop Nele B. op voorzet van Lotte de dubbele voorsprong op het bord te schieten. Onze meisjes zaten al snel op rozen, maar de thuisploeg gaf niet op en wist vrij snel de aansluitingstreffer te netten. Het balbezit was in evenwicht, maar toch kregen onze meisjes de grootste kansen. Aanvankelijk werden ze nog gemist door Lien, maar na 36 minuten kon Nele V. met een knappe boogbal de voorsprong opnieuw verder uitdiepen. Onze meisjes starten furieus aan de 2e helft en kregen meteen opnieuw enkele uitgelezen kansen, maar zowel de keepster als de paal voorkwamen een grotere voorsprong. Het was slechts uitstel want na mooi samenspel tussen Nele B. en Nele V. kon deze laatste koelbloedig afwerken. Even later werd het zelf nog 1-5. Op een corner van Nele B. plaatste Lotte met een magistraal hakje de bal in de winkelhaak. Onze meisjes speelden de wedstrijd rustig uit. In de slotseconden kregen ze echter nog een doelpunt tegen op hoekschop met een 2-5 eindoverwinning als gevolg. Een moeilijke wedstrijd werd zo tot een goed einde gebracht. Dikke proficiat!

Samenstelling van de ploeg: Lieselotte Van Puyvelde, Mayte Pevenage, Lise Hoogewys, Niky De Kegel, Tinneke Van den Broeck, Stien Raedemaeker, Annelore De Potter, Nele Van den Broeck, Lotte Theelen, Nele Boonen, Lien Thoen, Wen Reyniers, Debbie D’Haese.

Vr. 20.2 20u Daltons Malderen – Sjoeters recreatief
Vr. 20.2 20u Sjoeters Dames – Wezembeek
Zat. 21.2 15u30 Sjoeters B – Nickyspurters

TE ONTHOUDEN!!!! VRIJDAG 20 maart HOPPESCHEUTENAVOND in de kantine.
Een hoppescheutenmenu met aperitief, voor- en tussengerecht, hoofd- en nagerecht voor 40 euro.
Reservatie verplicht bij één vd leden van de Sjoeters. De plaatsen zijn beperkt.