AVVV Voetbal VK De Sjoeters

13.3 Impegem Liedekerke – Sjoeters recreatief 2-6
14.3 Hoke - Sjoeters A 0-3

14.3 Sjoeters Dames – Stéphanois 3-0

Afgelopen zaterdag gaven onze meisjes RE. Stéphanois partij. De bezoekers kwamen met verdedigende intenties en probeerden dan ook alles gesloten te houden. Onze meisjes hadden het aanvankelijk moeilijk en hadden een lucky goal van Lore H., op pass van Stien, nodig om op voorsprong te klimmen. Ondanks de voorsprong, kroop de tegenstander nog steeds niet uit hun egelstelling en onze meisjes bleven zoeken naar openingen. 5 minuten voor tijd was er dan toch de bevrijdende dubbele voorsprong. Lien werd foutief afgestopt waarna Lotte de vrije trap rechtstreeks binnen krulde. Na de pauze kwamen onze meisjes steeds beter voor de dag en combineerden ze enkele mooie kansen bij elkaar, maar Lien, Nele B. en Stien konden de keepster niet verschalken. Aan de overzijde stond onze verdediging als een huis. Geen enkele kans werd weggeven met een clean sheet als gevolg. In de laatste minuut kon Lore H. de score nog verder opdrijven tot 3-0 nadat Nele B. de bal panklaar had afgelegd. Onze meisjes wonnen zo ook een moeilijkere wedstrijd meer dan verdiend!
Samenstelling van de ploeg: Lieselotte Van Puyvelde, Lore François, Niky De Kegel, Lise Hoogewys, Mayte Pevenage, Stien Raedemaeker, Annelore De Potter, Lotte Theelen, Lore Hervent, Nele Boonen, Lien Thoen, Lore François, Tinneke Van den Broeck, Nele Van den Broeck, Wen Reyniers.