Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

AVVV Voetbal VK De Sjoeters 13-14 Oktober 2017

Vr. 13.10 Borsbeke – Sjoeters recreatief 3-5

Na de voorbije 2 thuisoverwinningen een match op verplaatsing voor de recreatieven. Opnieuw 17 spelers voor speler coach Serge. Voor de rust 1-2 via een owngoal en een doelpunt van debutant Joren C na mooi samenspel met Jonas L. (1-2). Na de pauze na 15’ 1-3 via Mathias P.. Nadien remonte van de thuisploeg tot 3-3 maar in de slotfase konden Bart S en Thomas DS er nog 3-5 van maken, een mooie uitoverwinning, de derde zege op rij ondertussen.

Zat. 14.10 Caféboontjes B – Sjoeters B 1-1

De B-ploeg moest na een 9 op 9 op bezoek bij de leider. Het werd een sportieve match met wisselende kansen. 0-0 bij de rust en na de pauze moesten de Sjoeters een 1-0 achterstand nog omzetten in een 1-1 eindstand, dit dankzij een doelpunt van de sportief verantwoordelijke van de club Danny VP (1-1). Een mooi resultaat waardoor de B-ploeg blijft meedraaien bij de top 5.

Zat. 14.10 Caféboontjes Asse A – Sjoeters A 1-3

Ook de A-ploeg moest op verplaatsing bij Caféboontjes, de kampioen in 1e van de voorbije 2 seizoenen. De A-ploeg startte nochtans het sterkst, de thuisploeg liet komen en loerde op de counter. Dit lukte ook (1-0 bij de rust). Na de rust een offensieve Sjoeterploeg die de thuisploeg onder druk zette. Davy DM kon met 2 doelpunten er 1-2 van maken. Hij kwam zelf nog dicht bij de 1-3 maar het was uiteindelijk invaller Mark V die er na een mooie actie 1-3 van maakte. Een mooie en broodnodige uitoverwinning voor de A-ploeg.

Zat. 14.10 ZVK Sjoeters – Rode Ster Jupiter 10-3