Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

Wedstrijdverslagen 13-14 september 2013

Succesvol weekend voor de Sjoeters!

Vr. 13.9 Silverbells Oudenhove – Sjoeters Dames 0-6

Afgelopen voetbalweekend stond de verre verplaatsing naar Silverbells Oudenhove op het programma. Onze meisjes waren erop gebrand om een verlengstuk te breien aan hun goede prestatie van op de openingsspeeldag. De wedstrijd was nog maar net op gang gefloten of Lore H opende de score na een mooie individuele actie en dito schot. Even later verdubbelde Niky met een afstandschot de score zodat onze meisjes al snel op rozen zaten. De thuisploeg kon geen enkele keer dreigen en het waren dan ook onze meisjes die een derde doelpunt wisten te maken. Deze keer was het Annelore die op een hoekschop op de juiste plaats stond. Ook na de rust waren ze heer en meester. Een penaltydoelpunt van Tania, na een fout op Lore H, een plaatsbal van Lien en een vrije trap van Lore H. zorgden voor een verdiende 0-6 overwinning. Dikke proficiat.
Samenstelling van de ploeg: Lieselotte Van Puyvelde, Lore François, Niky De Kegel, Tania Louage, Lise Hoogewys, Sofie Vermeerbergen, Lore Hervent, Annelore De Potter, Nele Van den Broeck, Elly De Kegel, Jolien De Donder, Lien Thoen.

Vr. 13.9 Sjoeters recreatief – ’t Vat Wieze 2-2

Eindelijk konden de recreatieven aan de slag in het nieuwe seizoen.
Tegen ’t Vat uit Wieze is het elk jaar een spannende en boeiende match en dit was deze keer niet anders.
In het begin van de match kwamen de Sjoeters op voorsprong door een doelpunt van wie anders dan de topschutter/gouden schoen van vorig jaar Serge. De bezoekers kwamen echter snel op gelijke hoogte na een own goal en nog voor de rust werd het zelfs 1-2 na een te korte terugspeelbal.
Coach Patrick De Meersman pepte zijn mannen op tijdens de rust en het was Ken die er al snel 2-2 van maakte. Ondanks verder aandringen en kansen langs beide zijden bleef het bij een 2-2 gelijkspel.

Zat 14.9 Sjoeters A – Penarroya 5-4

Na de uitschuiver vorige week bij Cristal Boys was de nieuwe coach Kenny van plan de 3 punten thuis te houden. Zijn spelers begonnen dan ook sterk aan de match en lieten de bezoekers achter de bal lopen maar scoren was er niet bij en op de eerste tegenaanval stond het 0-1. Het werd zelfs 0-2. Gelukkiglijk kon Jitse even voor de rust milderen tot 1-2. De trainer stuurde wat bij tijdens de pauze en al na 3’ in de 2e helft maakte Bert er 2-2 van. Het geloof in de eerste overwinning vh seizoen zat er opnieuw in bij de Sjoeters. Het waren echter de technisch sterke Spanjaarden die er 2-3 en op 10 minuten voor tijd zelfs 2-4 van maakten. De match leek gespeeld maar 3’ later werd het 3-4 en 3’ voor tijd werd het zelfs 4-4 na een mooie inspanning en voorzet van Jitse aan Frank die prachtig scoorde.
Deze zelfde speler kon een minuut later zelfs nog eens scoren toen hij de doelman even te snel afwas en met het hoofd de bal in doel devieerde. De eerste overwinning was een feit en werd duchtig gevierd!

Zat. 14.9 Sjoeters B – FC Patron 5-0

Op papier een gemakkelijke match voor de B ploeg maar toch namen de mannen van Dirk Kennis het niet te gemakkelijk op en namen ze direct het initiatief.
Een penalty na zowat 5’ werd door Kurt Willems omgezet. (1-0).
Nog voor de rust werd het zelfs 3-0.
De ploeg kon dan ook ontspannen aan de 2e helft beginnen.
De bezoekers kregen ook een paar kansjes maar doelman Kim was telkens bij de zaak en hield de nul op het bord.
De Sjoeters zelf konden nog tweemaal scoren oa met een penaltydoelpunt van de coach zelf, Dirk Kennis. Het werd een verdiende 5-0 overwinning!