AVVV Voetbal VK De Sjoeters 13-14 September 2019

Vr. 13.9 Sjoeters recreatief – FC Ward Puurs 1-2

Opnieuw kon coach Dirk Boeykens beroep doen op 15 spelers voor de eerste thuismatch. Het werd een boeiende en sportieve match. De bezoekers startten iets vinniger en creëerden de eerste kans maar de Sjoetersverdediging met sluitstuk Greg Snoeck stond paraat. Zelf probeerde de thuisploeg ook kansen af te dwingen maar de bezoekende doelman was eveneens paraat. Even voor de rust werd het toch 0-1. Na de pauze een tactische ingreep waardoor Xavier een rij opschoof. Dit resulteerde al snel in de 1-1 via een mooi afstandsschot van Xavier. Het kon nu alle kanten uit. Beide ploegen kregen nog kansen maar het was uiteindelijk FC Ward dat nog scoorde. Een ultieme uitbraak van Xavier leidde bijna naar de 2-2 maar het bleef bij 1-2.

Zat. 14.9 FC Pot Agé Jette A – Sjoeters A 1-1

Voor de tweede verplaatsing op rij opnieuw een ploeg uit de eerste helft. Coach Kenny moest opnieuw wat schuiven maar kon ook opnieuw voor het eerst rekenen op de aanvallers Aaron M en Stijn W. De match begon gelijkopgaand. De thuisploeg creëerde de beste kansen maar een sterk keepende Dries R verhinderde de achterstand voor de Sjoeters. Ondertussen kwamen de Sjoeters ook dicht bij een treffer via Stijn en Aaron maar het was de thuisploeg die even voor de rust er toch 1-0 van maakte. Yannick zag zijn plaatsbal nog in de kruising verdwijnen maar de lat verhinderde dit. Na de pauze wat fysiek overwicht voor de Sjoeters die er alles aan deden om gelijk te maken. De thuisploeg probeerde het tempo uit de match te halen maar 2’ voor tijd lukte het dan toch. Een penaltyfout en Jelle De Decker liet de kans niet liggen, 1-1. Meteen 4 op 6 na twee zware verplaatsingen.

Zat. 14.9 FC Patron – Sjoeters B 1-1

Ook de B-ploeg kon er 6 op 6 van maken maar dan moest er gewonnen wonnen op het terrein van Stinne. De ploeg begon sterk en al snel stond het 0-1 voor via Tom na een mooie aanval. De Sjoeters hadden voortdurend overwicht maar een slecht bespeelbaar terrein verhinderde mooi voetbal. Even voor de rust dan toch raak via Ferre maar zijn treffer werd onbegrijpelijk afgekeurd. Niemand wist waarom. Na de pauze hetzelfde spelbeeld. Veel kansen voor de Sjoeters maar op counter kon de thuisploeg onverwacht gelijkmaken. De Sjoeters haalden nog alles uit de kast en Ferre trof nog eens de lat maar het bleef bij een gelijkspel, 1-1, te weinig om goed te zijn.