AVVV Voetbal VK De Sjoeters 15-16 Maart 2019

Vr. 15.3 ’t Vat Denderbelle – Sjoeters recreatief 0-3

Op ’ T Vat is het altijd een moeilijke match. In het begin van de match was de thuisploeg dan ook beter aan de bal. Maar na zo’n 15’ namen de Sjoeters het initiatief en scoorden via een own goal na aandringen van Joren. De Sjoeters dwongen nu verschillende kansen af maar scoorden niet meer voor de rust. Na de pauze opnieuw via Joren 0-2. De Sjoeters hadden de match onder controle en speelden de bal mooi rond. Er viel nog een derde doelpunt en wat voor een goal. Vanop 35 m knalde Xavier Depestel de bal onhoudbaar in de kruising. Meteen ook de eindstand (0-3). Een mooie en verdiende overwinning.

Zat. 16.3 De Vissers Alsemberg – Sjoeters A 2-2

De spijtige gebeurtenissen van vorig week zaten duidelijk nog in het kopje bij de meeste spelers en er werd dan ook zwak gestart. De thuisploeg die in puntennood verkeert profiteerde en scoorde na zowat 15’. Gelukkig konden de Sjoeters nog voor de rust gelijkmaken via Jelle De Decker. Na de pauze eiste de scheidsrechter de hoofdrol op. In een match tussen twee sportieve ploegen slaagde hij er in 2x rood te tonen (voor elk van de ploegen) zonder dat er ook maar één ernstige fout gebeurd was. Bovendien keurde hij nog een doelpunt goed voor de thuisploeg dat er geen was en floot in de laatste min een duidelijke penalty voor de Sjoeters niet. Gevolg 2-2. Spijtig.

Zat. 16.3 ZSV Overijse – Sjoeters Y 0-2

Na een paar nederlagen wachtte de Sjoeters Y een moeilijke verplaatsing naar de nr 4 in de stand Overijse. De ploeg speelde een goeie match en was gemotiveerd om eindelijk nog eens te winnen. Tijdens de eerste helft kon de thuisploeg de Sjoeters nog het scoren beletten maar in de tweede helft was er geen houden meer aan. Eerst scoorde Siebe op assist van Jan Arits en nadien was het Jarne L die er 0-2 van maakte opnieuw op assist van Jan A. Een mooie en verdiende 0-2 overwinning. Hopelijk volgende week thuis opnieuw de drie punten.

Zat. 16.3 Flora Likert – Sjoeters B 1-1
De B ploeg die opgerukt was naar de 4e plaats kon derde worden mits een overwinning. Onwaarschijnlijke match. Een ganse match domineerden de Sjoeters en kwamen zelfs 6x alleen voor de doelman maar enkel Jander kon tijdens de eerste helft scoren (0-1). Ook na de pauze hetzelfde spelbeeld. Iedereen had zich al neergelegd bij de krappe 0-1 winst tot de thuisploeg uit het niets in de laatste minuut er 1-1 van maakte. Volgende week thuis zeker de drie punten pakken en de derde plaats.