AVVV Voetbal VK De Sjoeters 15-16 November 2019

Vr. 15.11 Sjoeters recreatief – Impegem Liedekerke 5-0

De recreatieven hadden er duidelijk zin in. Op kunstgras waren ze technisch sterker dan hun tegenstander en dit bleek al vroeg in de match met 2 doelpunten op 2” van Ken VDE en van Nils V. De bezoekers moesten zich beperken tot verdedigen en doelman Greg S kreeg dan ook weinig werk op te knappen. Juist voor de rust slaagde Vincenzo erin de 3-0 te netten met een schot in de winkelhaak. Na de pauze een zelfde spelbeeld en het was Gregory P die er 4-0 van maakte. Yarne DS besloot de match met een schot in de winkelhaak, een mooi doelpunt en een verdiende 5-0 zege.

Zat. 16.11 Sjoeters A – Jezus Eik A 2-0

Na fantastische en unieke seats met uitsluitend dames aan tafel mocht de A-ploeg de eerste van drie matchen afwerken tegen Jezus Eik. De matchbal van de dames bracht geluk want de A-ploeg nam direct het initiatief en dwong de bezoekers op hun helft terug. Na een paar kansen zonder succes was het Gerd van Assche die met een rake kopbal er 1-0 van maakte. Ook youngster Jarne Lissens was goed gestart en hij ramde er na een persoonlijke actie de 2-0 in na zowat 20’. De stand veranderde niet meer voor de rust. Na de pauze en een tweetal vervangingen eenzelfde spelbeeld. Maar hoe langer het 2-0 bleef hoe meer de bezoekers in de match kwamen maar scoren was er niet bij. Het bleef bij een zuinige maar verdiende 2-0 overwinning, een zoveelste clean sheet voor doelman Dries R. die in 10 matchen nog maar 8 doelpunten moest toestaan. Een voorlopige tweede plaats in de stand.

Zat. 16.11 Sjoeters B – Jezus Eik C 5-1

Na de ruime overwinning van vorige week waren de Sjoeters vastberaden opnieuw uit te halen De ploeg startte sterk maar de bezoekers kwamen ietwat onverwachts op voorsprong. Bart D kon al snel gelijkmaken en even later zelfs er 2-1 van maken. Jurgen DB maakte er nog voor de rust 3-1 van. Na de pauze ging de thuisploeg verder op haar elan en de score kon nog opgedreven worden met doelpunten van Kurt W en Kurt R. Een nieuwe ruime overwinning en een voorlopig 5e plaats in de stand voor de B ploeg van de Sjoeters.

Zat. 16.11 Sjoeters Y – Jezus Eik B 1-6

Na de mooie thuisoverwinning waren de verwachtingen hoog gespannen. Het werd echter een complete off day voor de youngsters. Al in de 1e minuut stond het 0-1. 5’ Later zelfs 0-2 en nog voor de rust 0-3. Na de pauze wat beterschap maar de bezoekers scoorden opnieuw, 0-4. Toen Yarne DS kon tegenscoren was er even wat hoop. De ploeg drong verder aan maar kwam niet meer tot scoren wat de bezoekers wel konden. Het werd een wat overdreven maar zeker geen onverdiende nederlaag voor de youngsters, die zich volgende week op verplaatsing kunnen herpakken.

Zat. 16.11 Rob en Co – ZVK Sjoeters 2-3