Wedstrijdverslagen 15 Maart 2014

Zat. 15.4 Sjoeters A – Krak Boys Liedekerke 0-2

Nadat de gasten hadden genoten van een heerlijk etentje ten gevolge van de Sjoeterseats moest de A-ploeg Krak Boys partij geven, een ploeg die de punten nog kan gebruiken om in 2e te blijven. De moeilijke staat van het veld liet geen goed voetbal toe. De Sjoeters probeerden wel al combinerend het overwicht te nemen, maar in de zestien liep het telkens mis. Het bleef 0-0 met de rust. Na de pauze kregen de Sjoeters 2 mooie kansen via Maarten, maar het lukte niet. Aan de overkant moest doelman David Delhij gekwetst naar de kant. Bert moest de handschoenen aantrekken, deed zijn best, maar kon niet verhinderen dat de bezoekers tweemaal scoorden onder andere uit een penalty. Een spijtige nederlaag dus voor de A-ploeg.

Zat. 15.4 Sjoeters B – Simca Boys Asse 1-1

Voor de derby tegen Simca werd er gerekend op winst. Beide ploegen zijn nog in de running voor de 2e plaats.
De B-ploeg kreeg de beste kansen tijdens de eerste helft, maar er werd niet gescoord. Ook de tegenpartij lukte daar niet in.
Na de rust verliep het spel gelijkopgaand tot Bart Dierickx mooi scoorde met een vluchtschot, 1-0.
De overwinning was in zicht maar de bezoekers gaven zich niet gewonnen en bleven aandringen.
In de laatste minuut lukten ze dan ook nog in hun opzet om een punt uit de brand te slepen.