AVVV Voetbal VK De Sjoeters 16-17 December 2016

Vr. 16.12 Sjoeters Dames – Troubleshooters 8-0

Vr. 16.12 St Amands – Sjoeters Recreatief 3-1

Voor de laatste match voor de winterstop moesten de recreatieven op verplaatsing naar St Amands. Speler coach Serge kon 4 nieuwe spelers verwelkomen en ze deden het voortreffelijk. De Sjoeters hadden duidelijk veldoverwicht in de eerste helft maar misten wat geluk bij de afwerking. Bij de eerste counter op het einde van de eerste helft stond het onverdiend 1-0. Na de pauze kon de thuisploeg al snel de voorsprong verdubbelen. De Sjoeters drongen nu sterk aan en Ignace was kort bij de aansluitingstreffer maar de bal bleef in de modder steken. Aan de overkant lukte het wel en het stond zowaar 3-0. Nieuwkomer Pieter maakte er dan 3-1 van 5’ voor tijd en nadien kwamen de Sjoeters nog sterk opzetten maar het bleef bij 3-1.

Zat. 17.12 ZVK Sjoeters – The Hammers 4-3

Zat. 17.12 Sjoeters A – Hondzocht 6-0

De A-ploeg wou voor de winterstop nog eens winnen en begon dan ook sterk aan de match. Na 2’ al stond het 1-0 via Tom Goossens. Nadien wou de thuisploeg het wat forceren en er werden heel wat slechte passes afgeleverd. Toch kon de ploeg de voorsprong verder uitbouwen tijdens de eerste helft. Tom kon zo maar eventjes 4x scoren in één helft (4-0 ruststand). Na de pauze morste de A-ploeg met de kansen en konden enkel Mathias en Jitse nog scoren en de zege vastleggen op 6-0. Hiermee gaat de A-ploeg als 4e in de stand naar 2017 toe.

Zat. 17.12 Sjoeters B – Nickyspurters 3-3

De B-ploeg kreeg na de zware nederlaag van vorige week de ongenaakbare leider op bezoek. De B-ploeg was echter gemotiveerd en startte sterk. Beide ploegen kregen wat kansen maar het waren de Sjoeters die via Gerd op voorsprong kwamen (meteen de ruststand).
Na de pauze kwamen de bezoekers sterk opzetten en via een afgeweken bal werd het 1-1. Wie dacht dat de Sjoeters nu zouden ineen zakken had het verkeerd voor. Opnieuw Gerd zorgde voor de 2-1 voorsprong. Evenwel in dezelfde minuut aan de overkant opnieuw een ongelukkige own goal en 2-2. Nog was het niet gedaan. Kenny Laevaert maakte er 15’ voor tijd 3-2 van. Het bleef lange tijd zo en iedereen had al een stuntzege voor ogen maar in de laatste minuut kregen de bezoekers nog een penalty en deze kans lieten ze niet liggen. Het werd dus 3-3 na een aangename en spannende match.