AVVV Voetbal VK De Sjoeters 17-18 November 2017

Vr. 17.11 TK Meldert – Sjoeters recreatief 4-0

Zat. 17.11 Sjoeters A – Petit St Guidon 1-5

Na een 12 op 12 kon de A-ploeg de leiding nemen mits winst tegen de bezoekers van Anderlecht. Wie de match niet gezien heeft kan nooit geloven dat de A-ploeg de bezoekers tijdens de eerste helft ‘wegspeelde’. Alle toeschouwers stonden in bewondering voor het getoonde spel met veel in één tijd voetbal en het afdwingen van meerdere kansen voor de Sjoeters. De leider had zich hier niet aan verwacht en geraakte niet aan het doel van de thuisploeg. En toch kwamen ze totaal onverwacht op voorsprong na een dubieuze spelfase. De Sjoeters waren niet aangeslagen en bleven het spel dicteren. Dit resulteerde al snel in de gelijkmaker via Peter DP. Spijtig genoeg geraakte de ploeg niet verder voor de rust. Na de pauze opnieuw druk van de Sjoeters maar de goeie kansen werden niet afgewerkt en op counter werd het onverwacht 1-2. Nu was de ploeg wel aangeslagen en kort nadien werd het 1-3 en was de match gespeeld. De bezoekers liepen nog verder uit tot 1-5. Een totaal onverdiende nederlaag maar zo gaat het nu eenmaal in voetbal.

Zat. 17.11 Sjoeters B – FC Hoke 1-4

Ook de B-ploeg kon na een 12 op 12 de leiding nemen in de stand mits winst tegen Hoke. Maar het draaide ook hier ander uit. Na zowat 15’ stond het al 0-2 na evenveel mistasten achteraan. De Sjoeters zelf hadden ook veel ongeluk en het bleef 0-2 bij de rust. Na de pauze zware druk van de thuisploeg en dit resulteerde na 10’ in de 1-2. Opnieuw hoop op de driepunter maar 5’ later stond het op counter 1-3 en was ook hier de match gespeeld.

Zat. 17.11 ZVK Sjoeters – FC Madrouze 5-6