Wedstrijdverslagen 18-19 oktober 2013

Vr. 18.10 Sjoeters recreatief – Affligem 3-0

De recreatieve ploeg van de Sjoeters is opnieuw aan een sterk seizoen bezig. Ook tegen Affligem speelden ze een goeie match met veel tempo, veel kansen en een aantal doelpunten.
Coach Patrick De Meersman heeft zijn spelers al heel wat bijgebracht en dit bleek ook in deze match. Er werd goed in blok verdedigd en aangevallen en na zo’n 20’ kon Xavier De Pestel scoren na aandringen van Serge. 5’ Voor de rust kon de voorsprong verdubbeld worden via een kopbal van opnieuw Xavier op voorzet van Kim. Na de rust werd het tempo nog opgedreven en het werd een mooi kijkstuk voor de toeschouwers. De drang was er om nog meer doelpunten te scoren maar uiteindelijk kon enkel nog Serge scoren en de eindstand vastleggen op 3-0. Een prachtige collectieve prestatie!

Zat. 19.10 Sjoeters A – Vaillant Asse 2-1

Nadat de gasten van de Sjoeterseats hadden kunnen genieten van een lekker etentje kon de A ploeg aan de slag. Coach Kenny moest echter opnieuw schuiven met zijn ploeg en moest zelf ook noodgedwongen van de kant toezien. De bezoekers begonnen sterk en konden al na 3’ scoren (0-1). De Sjoeters waren wat aangeslagen en kregen moeilijk greep op de match. Tijdens de rust had Kenny zijn spelers ervan overtuigd in hun kansen te blijven geloven. Ze begonnen dan ook sterk aan de 2e helft en deden er alles aan om tegen te scoren maar het lukte niet. Ook de bezoekers konden hun counters niet omzetten in doelpunten. Toen iedereen 2’ voor tijd zich al neerlegde bij de nederlaag kon Kim toch nog gelijkmaken met een kopbal. Het geloof was meteen terug en diezelfde Kim kon in de voorlaatste minuut een voorzet van Gauthier verzilveren. Zowaar 2-1 op 2’ tijd. De bezoekers kregen nog een goeie kans maar doelman David verhinderde de gelijkmaker. De vreugde was groot bij het eindsignaal.

Zat. 19.10 Sjoeters B – Stinne Boys 1-1

Om voorin te blijven in de stand moest de B ploeg deze match winnen. De tegenstander was echter ook gemotiveerd en hield behoorlijk lang gelijke tred. Na zowat 20’ kreeg Gerd Van Assche vrije baan en haalde knap uit. Onderkant lat en de bal kwam opnieuw in het veld bij Jurgen die eveneens keihard trapte, recht in doel, 1-0.
Na de pauze kregen de bezoekers na zowat 10’ een penalty maar misten. Een nieuwe overwinning voor de B ploeg wenkte maar 10’ voor tijd werd het toch nog 1-1 na een knap kopbaldoelpunt. De Sjoeters zetten nog alles op alles en kwamen nog een paar keer kort bij de overwinningstreffer maar het bleef uiteindelijk 1-1.