Wedstrijdverslag 18 Januari 2014

Zat 18.1 Penarroya – Sjoeters A 2-2

Vorige week de leider, deze keer de 2e in de stand. Opnieuw een zware opgave dus voor de A-ploeg. Op een synthetisch terrein werd het een boeiende en spannende match. De thuisploeg begon sterk aan de match terwijl de Sjoeters nog even moesten wennen aan het terrein. Na een tiental minuten kwam de A-ploeg beter in de match en Serge was kort bij een doelpunt maar de doelman redde, hoekschop. Op deze hoekschop was het toch raak. Aan de 2e paal kopte Serge keihard binnen (0-1). De thuisploeg sloeg terug en 5’ later was het opnieuw gelijk, ook via een kopbal. Direct na de pauze verscheen Jitse alleen voor de doelman maar miste maar net. Kim trof nog eens de paal maar na 15’ was het raak. Kevin zette vanop rechts gevat voor en Jitse scoorde. De thuisploeg kon dan opnieuw, deze keer op randje buitenspel, gelijkmaken. Het werd nog een boeiend einde met kansen langs twee kanten. Maar de verdediging van de Sjoeters speelde sterk en doelman David B was niet meer te kloppen. Het werd dus een duurbevochten maar verdiend gelijkspel.

Zat 18.1 FC Patron – Sjoeters B 1-2

De B-ploeg is aan een sterke reeks bezig en wilde tegen Patron de lijn doortrekken.
Op een moeilijk bespeelbaar veld werd het helemaal geen mooie match.
De Sjoeters konden de score openen via Jurgen. De thuisploeg probeerde wel wat terug te doen maar slaagde daar nauwelijks in. Voor de rust werd er niet meer gescoord.
Na de pauze kreeg de thuisploeg een penalty die feilloos werd omgezet (1-1).
Even paniek bij de Sjoeters die geen puntenverlies wilden.
Er moest dus een tandje worden bijgestoken en uiteindelijk loonde dit.
Kurt Robberechts kon de bal binnen knallen en zo de 1-2 op het bord brengen. Meteen goed voor de overwinning. Hierdoor is de ploeg nu opgeklommen naar de 4e plaats.