AVVV Voetbal VK De Sjoeters 19-20 Oktober 2018

Vr. 19.10 Sjoeters recreatief – Daltons Malderen 1-0

Na de nederlaag van vorige week waren de recreatieven uit op een goeie prestatie thuis tegen de Daltons van Malderen, altijd wel een taaie tegenstander. Het werd dan ook een boeiende en spannende match. De eerste helft bracht ons weinig kansen. Tweede helft wat kansen voor Daltons in het begin, nadien overhand voor de thuisploeg met kleine kansjes voor Ozias en Bachi. Na 15’ werd het 1-0 via Jan A met een afgeweken schot; nadien nog zware druk van Daltons maar doelman Greg S houdt met twee wereldsaves de 0. Een deugddoende overwinning voor de recreatieven.

Zat. 20.10 Donkeyshots B – ZVK Sjoeters 3-5

Een mooie overwinning voor de zaalvoetbalploeg van de Sjoeters. Er was zeker 25 jaar leeftijdsverschil tussen de spelers van beide ploegen. Danny VP, bijna 59, maakte er met een atoomschot 1-0 van. De 2e goal was van Tom C na een mooie schijnbeweging. Mario O maakte doelpunten 3 en 4 en kers op de taart kwam van Nico P met een stifter. De andere spelers, doelman Steven DC en sluitstuk Tuur DR speelden zoals steeds een betrouwbare en degelijke partij. Proficiat voor de ganse ploeg!

Zat. 20.10 Petit St Guidon Anderlecht – Sjoeters A 4-2
Na een paar heerlijke matchen en dito overwinningen van de A-ploeg werd er uitgekeken naar dit duel tussen de nummers 1 en 2 in de stand, vorig jaar ook al kampioen en vice kampioen in 1e afdeling. Maar door een ongelukkige samenloop van omstandigheden moest coach Kenny maar liefst 4 van zijn belangrijkste basisspelers missen waaronder doelman Dries R. Er moest dan ook heel wat gepuzzeld worden en dit liet zich voelen. Aanvankelijk namen de Sjoeters nog de match in handen en kregen een open kans via Samir maar na zo’n 15’ was het bij de eerste goeie aanval al 1-0. Nog voor de rust werd het zelfs 3-0. Na de pauze even hoop (3-1 via Kim DK) maar 5’ later stond het al 4-1. Coach Kenny zette dan alles op alles en speelde achteraan man op man. Dit resulteerde in meer druk en het werd zowaar 4-2 via Samir. Even later via Gerd VA bijna 4-3 maar het bleef bij een spijtige 4-2 nederlaag waardoor de A-ploeg wel 2e blijft maar al op 6 punten van de ongeslagen leider. Spijtig dat we niet op onze waarde werden geklopt.

Zat. 20.10 Lokomotiv Centrum A – Sjoeters Y 3-2

Na de mooie overwinning van vorige week nu een uitwedstrijd in Grimbergen voor de Youngsters. Ze speelden een verdienstelijke wedstrijd. Na wat wisselende kansen kon de thuisploeg tweemaal op rij scoren zodat er kon gerust worden met 2-0. Na 5’ in de tweede helft scoorde Joren C. De thuisploeg repliceerde en maakte er 3-1 van. 10’ Voor tijd kon Jonas L scoren met het hoofd op vrijschop van zijn broer Jarne L. De Sjoeters drongen nu nog verder aan maar de thuisdoelman belette de verdiende gelijkmaker. 3-2.

Zat. 20.10 Kasteeltje Dilbeek – Sjoeters B 0-1

In Dilbeek speelden de Sjoeters B een degelijke partij voetbal en creëerden heel wat kansen maar de afwerking was wat minder. De eerste helft begon nog wat evenwichtig maar al snel overwicht van de Sjoeters maar de weinige kansen werden gemist. In de tweede helft kregen we een volledig veldoverwicht van de Sjoeters. Nadat eerst nog Kurt R en Jander M misten kon Tom eindelijk er 0-1 van maken. Er volgden nog vele pogingen en kansen maar telkens werd er niet gescoord mede ook door het goeie werk van de thuisdoelman. Het bleef uiteindelijk bij een nipte maar meer dan verdiende overwinning voor de B-ploeg die hiermee duidelijk tweede blijft in de stand, net als de A-ploeg.