AVVV Voetbal VK De Sjoeters

Zat. 19.12 Sjoeters A – ZSV Overijse 4-3

Na de ruime 7-0 zege vorige week mocht de A-ploeg opnieuw thuis aan de bak tegen ZSV Overijse die achteraan gerangschikt staat.
De thuisploeg ging hard van stapel en drong de bezoekers terug. Gouden schoen Yannick opende de score en even later verdubbelde hij (2-0). Zonder echt gevaarlijk te zijn konden de bezoekers nog voor de rust terugkomen tot 2-1.
Na de pauze kwam een extra aanvaller op het plein, nl Tom Goossens en hij bedankt voor zijn invalbeurt met 2 doelpunten zodat het al vroeg in de 2e helft 4-1 stond. Een ruime voorsprong. Er werden nog een paar kansen gemist om de score verder uit te diepen. De bezoekers konden nog 2x gebruik maken van een mistasten achterin om nog terug te komen tot 4-3. Verder kwamen ze echter niet en het bleef bij een verdiende 4-3 overwinning. Hierdoor staat de A-ploeg voorlopig 4e bij de winterstop. Op 9/1/2016 hervat de competitie met een nieuwe thuismatch.