Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

AVVV Voetbal VK De Sjoeters

Vr. 2.10 Sjoeters recreatief – Meldert veteranen 3-2

Na de hoopgevende prestatie vorige week in St Amands moesten de recreatieven deze keer een zeer sterke tegenstander partij geven thuis, nl Meldert.
De recreatieven speelden een goeie 1e helft maar Meldert was te sterk en creëerde verschillende kansen. Dat het bij de rust nog maar 0-1 stond was te danken aan de goeie prestatie van doelman Greg Snoeck die sterk keepte.
Na de pauze gingen de Sjoeters er opnieuw in geloven en Thomas kreeg een 1e kans zonder succes. 5’ Later kon Serge er toch 1-1 van maken, een opsteker. De Sjoeters gingen nu door en Michael schoot hard op doel, de doelman loste de bal en Thomas kon in de rebound er 2-1 van maken. Michael schoot even later opnieuw hard op doel, deze maal onderkant lat. Meldert nam nu het initiatief en lukte de gelijkmaker. Thomas besliste evenwel 5’ later de match met de 3-2. Een hardbevochten maar toch zeer mooie zege van de recreatieven. Zeker te vermelden de zeer goeie prestatie ook van de Sjoeterdoelman Greg Snoeck.

Zat. 3.10 Dynamo Wyndaal Hoeilaart – Sjoeters A 1-2

De A-ploeg moest voor de 3e maal op 4 matchen op verplaatsing, deze keer naar Hoeilaart, op kunstgras. Altijd een moeilijke verplaatsing. Coach Kenny had zijn spelers op voorhand goed gecoacht en de Sjoeters waren de hele 1e helft volledig baas. Spits Christophe Decrem kon al na 2’ scoren via een mooie lobbal. 10’ Later bood hij zijn kompaan Tom de 0-2 aan. Een hogere score zat er nog in maar het bleef bij 0-2 met de rust. Na de pauze een totaal ander spelbeeld. De thuisploeg drong aan en de Sjoeters moesten terug. Doelman Bart verhinderde eerst nog de 1-2 maar zo’n 15’ voor tijd werd het toch 1-2. De thuisploeg geloofde in zijn kansen en bleef maar komen. De Sjoeters hadden het moeilijk maar konden toch standhouden. Het bleef bij een 1-2 overwinning. 3 Belangrijke punten voor de A-ploeg die nu 2e staat met 10 op 12. Volgende week geeft de ploeg de leider In Onze Tijd partij. Een match om naar uit te kijken.

Zat. 3.10 Visie – Sjoeters B 2-1

Na de beschamende partij van vorige week thuis moest de B-ploeg naar Visie, de ongeslagen leider. Coach Patrick Coudyser had op zijn spelers ingepraat voor de match en zag een goeie match van zijn ploeg. De ploeg speelde sterk en verrastte de thuisploeg. Toch kwam Visie op voorsprong, 1-0 met de rust.
Na de pauze konden de Sjoeters al snel gelijkmaken via Matthias Pots. De ploeg domineerde nu zelfs en de 1-2 hing in de lucht. Ipv 1-2 werd het echter nog ongelukkig 2-1 via een afgeweken bal. Het werd dan ook opnieuw een nederlaag deze keer evenwel na een zeer goeie prestatie die heel wat perspectieven biedt naar de toekomst. Hopelijk kan hier nu op verder gebouwd worden de volgende weken.

Zat. 3.10 Sjoeters Dames – Molenbeek Girls 3-1

Zaterdagnamiddag kregen onze meisjes het bezoek van FC Molenbeek Girls, een te duchten tegenstander die ze ook vorig jaar bekampten in 3e provinciale. Onder een stralende zon startten onze meisjes slap aan de partij. De combinaties waarin ze normaal zo sterk zijn, kwamen er niet uit waardoor de tegenstander aanvankelijk goed stand hield. Aangezien het al combinerend niet wilde lukken, waren standaardsituaties de aangewezen moment om het verschil te maken. Na een fout op Lore H. trapte Stien de vrije trap perfect op het hoofd van Nele met een 1-0 voorsprong als gevolg. De bezoekers lieten het hoofd niet hangen en bleven proberen om onze meisjes uit verband te spelen. Onze verdediging stond echter goed gepositioneerd om alle gevaar te neutraliseren. Enkel op hoekschop kwamen ze heel dicht bij de gelijkmaker, maar Lieselotte hield met een supersave haar netten schoon. Net voor de pauze verdubbelden onze meisjes zelfs nog de voorsprong. Op pass van Lien werd Nele afgezonderd voor doel en werkte ze beheerst haar 2e doelpunt van de namiddag af. Na de pauze hadden onze meisjes de partij onder controle, maar kregen ze het toch even warm toen Molenbeek een terechte strafschop benutte. Gelukkig vergrootten onze meisjes snel opnieuw de voorsprong zodat de wedstrijd beslist was. Na een fout op Lien, benutte ze zelf de vrije trap door hem rechtstreeks voorbij de keepster te plaatsen. De score kon nog verder oplopen, maar de paal of keepster voorkwamen nog enkele doelpunten. Zo werd een moeilijke wedstrijd met een 3-1 overwinning afgesloten. Dikke proficiat!
Samenstelling van de ploeg: Lieselotte Van Puyvelde, Lore François, Britt Storme, Niky De Kegel, Lise Hoogewys, Stien Raedemaeker, Annelore De Potter, Lore Hervent, Sofie Vermeerbergen, Nele Boonen, Lien Thoen, Mayte Pevenage, Patricia Thys, Silke Helon, Debbie D’Haese.

Zat. 3.10 ZVK Sjoeters – De Vangers 5-5