Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

AVVV Voetbal VK De Sjoeters 20-21 September 2019

Vr. 20.9 Sjoeters recreatief – Vier Armen 5-1

De recreatieven speelden tegen een ploeg waartegen voor hett eerst gespeeld werd. Het was dus wat afwachten. Maar na 3’ was het al raak. De Sjoeters waren gelanceerd en gingen verder op hun elan. De bezoekers moesten zich beperken tot verdedigen. In de eerste helft werd er nog 3x gescoord, 2x via nieuwkomer Kristof De Meyst en 1x via Ken Van Der Elst. Na de pauze werd het wat gemakkelijker opgenomen door de recreatieven en de bezoekers konden zowaar tegenscoren (4-1). De Sjoeters wilden echter ook hun 2e helft nog wat glans geven met een vijfde doelpunt, deze keer via Jelle Stevens. 5-1, een mooie overwinning.

Zat. 21.9 ZVK Sjoeters- Soccerpunch 2-6

Zat. 21.9 Sjoeters A – Tervuren Rangers 3-1

Wat een match! Boeiend, goed voetbal, snel en onvoorspelbaar. De Sjoeters startten sterk en drongen de bezoekers wat terug maar echte kansen kwamen er niet. Geleidelijk aan werd de druk sterker en kregen Jitse en Aaron mooie kansen evenwel zonder succes. Enkel Aaron kon vanuit een onmogelijke hoek er toch 1-0 van maken voor de rust. Na de pauze bijna direct de 1-1 maar de lat stond in de weg. De bezoekers namen het initiatief de eerste 15’ vd 2e helft maar gouden schoen Dries R verhinderde de gelijkmaker. De Sjoeters kwamen terug in de match en nadat er een paar kansen onbenut werden kon Yannick dan toch de verdiende 2-1 op het bord prikken. Even later kon Peter De Pauw op strafschop er 3-1 van maken en de match beslissen. Het werd dus uiteindelijk een hardbevochten eerste thuisoverwinning voor de A-ploeg die met 7 op 9 mee aan de leiding gaat voorlopig.

Zat. 21.9 Sjoeters B – FC Hoke 0-1

Na de hoopvolle 4 op 6 kon de B-ploeg een eerste thuismatch spelen tegen de vicekampioen van vorig seizoen Hoke. De bezoekers waren direct gretig en door wat geluk bleef de openingstreffer wat uit maar na zo’n 20’ was het toch 0-1. Na de pauze een totaal ander spelbeeld. De Sjoeters hadden voortdurend het initiatief en waren fysiek duidelijk sterker dan de bezoekers maar de paar kansen die gecreëerd werden, werden niet benut. Er was ook wat ongeluk mee gemoeid. De voorzet van Bert De Smedt spatte op de onderkant van de lat uit elkaar en Yander miste alleen voor doel. Het bleef dus bij een ontgoochelende 0-1 nederlaag.

Zat. 21.9 Sjoeters Y – FC In Onzen Tijd 3-1

De Youngsters speelden ook hun eerste thuismatch tegen een ploeg die vorig jaar nog in 2e afdeling speelde. Geen gemakkelijke klus dus. De eerste helft verliep evenwichtig en eindigde zoals ze begonnen was met 0-0. Direct na de pauze konden de Youngsters op voorsprong klimmen (1-0 via Jarne Lissens op assist van Stijn Vanoverbergen). Evenwel kort nadien maakten de bezoekers gelijk na twijfelachtig buitenspel. De Sjoeters waren niet aangeslagen en gingen op zoek naar de overwinning. 10’ Voor tijd werd het verdiend 2-1 na een mooie lob van Stijn Vanoverbergen op pass van Tim Willockx en 5’ voor tijd werden alle twijfels weggenomen door Vincenzo op assist van Siebe Vandevelde . Meteen een mooie thuisoverwinning en 6 op 6 voor Sjoeters Y.

Vr en Zat 27 en 28 september MOSSELRESTAURANT in de kantine. Volledig volzet!!