AVVV Voetbal VK De Sjoeters 21-22 September 2018

Vr. 21.9 Oppuurs – Sjoeters recreatief 3-1

Een moeilijke uitmatch voor de recreatieven. De thuisploeg kwam al snel op voorsprong maar nog voor de rust kon Thomas De Sitter gelijkmaken. Na de pauze even druk van de Sjoeters maar de thuisploeg maakte de 2-1. Op het einde namen de recreatieven wat risico’s om gelijk te maken maar op counter werd het nog 3-1.

Zat. 22.9 Sjoeters A – FC Depot Vlezenbeek 4-1

Na de ongelukkige nederlaag vorige week bij Cristal Boys door allerlei omstandigheden was de A-ploeg gemotiveerd om een knalprestatie neer te zetten. En de ploeg speelde een meer dan knappe eerste helft met wervelend aanvalsspel en heel wat kansen maar doelpunten bleven uit tot Davy DM een voorzet op het hoofd van Samir schilderde die maar binnen te knikken had. Na de pauze verwaterde het aanvalsspel wat meer. Peter De Pauw kon twee vrijschoppen in doel verwerken, 3-0. 5’ Voor tijd werd het zelfs 4-0 via een owngoal op voorzet van Jitse. De bezoekers mochten nog de eer redden. Een knappe 4-1 overwinning en een 3e plaats in de stand.

Zat. 22.9 Sjoeters B – Bleuken Langevelde B 5-1

De B-ploeg maakte er een demonstratie van. Topschutter Jarne M scoorde maar liefst driemaal in de eerste helft, een heuse hattrick! Na drie vervangingen met de rust ging de B-ploeg door en scoorde nog de 4-0 via Jurgen en het werd zelfs 5-0 na een kopbaldoelpunt van Bert DS op hoekschop. De bezoekers mochten nog de eer redden. 5-1 overwinning en een knappe derde plaats in de stand.

Zat. 22.9 Sjoeters Y – Cecilia United 3-2

De jonge mannen van de Sjoeters wilden thuis bevestigen na drie mooie uitslagen maar de bezoekers waren sterker dan gedacht. Ze kwamen op voorsprong. Op slag van rust kon Othello op vrijschop gelijkmaken. Na de rust dacht iedereen dat de thuisploeg zou doorgaan maar het waren de bezoekers die er 1-2 van maakten. De thuisploeg bleef aandringen maar het lukte maar niet. Tot 10 ‘ voor tijd toen Jarne Lissens kon scoren op assist van Joren Callaert. Even later werd het zelfs 3-2 via Jan Arits op assist van Othello. Een moeilijke maar verdiende 3-2 overwinning voor Sjoeters Y die hiermee, nog ongeslagen, vijfde staan.

Zat. 22.9 ZVK Sjoeters – Soccerpunch 2-3