Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

Wedstrijdverslag 21 April 2014

Winst in halve finale voor Sjoeters Dames!

Op paasmaandag trokken onze meisjes naar Mazenzele voor de terugwedstrijd van de halve finale van de beker waarvoor ze uit de heenwedstrijd een goede 2-0 uitgangspositie hadden verworven. De thuisploeg moest komen en deed dit ook gedurende de hele eerste helft. Onze meisjes weken en probeerden Mazenzele op te vangen op eigen helft. Zonder succes zo bleek want na een wel heel lange 1e helft, stonden onze meisjes verdiend 2-0 in het krijt waardoor de bordjes weer in evenwicht stonden over de 2 wedstrijden gezien. De 2e helft bracht dan ook een heel ander spelbeeld met een meer aanvallende ingesteldheid bij onze meisjes en toch wat vermoeidheid bij de thuisploeg. Nadat Lien foutief werd gestopt in het strafschopgebied, nam Lore H. haar verantwoordelijkheid en bleef ze ijzig kalm om de 2-1 vanop de stip tegen de netten te trappen. De bezoekers moesten nog 2 keer scoren om een finaleplaats te bemachtigen en scoorden ook vrij snel tegen zodat de spanning opnieuw in de match kwam. Gelukkig wisten onze meisjes snel opnieuw te scoren via Lore Hervent. Stien wierp de bal snel in tot bij Lien, die Lore H. vrij voor doel vond. Een mooi doelpunt die de kwalificatie voor de bekerfinale vastlegde! Dikke proficiat.
Samenstelling van de ploeg: Lieselotte Van Puyvelde, Lise Hogewys, Niky De Kegel, Britt Storme, Nele Boonen, Stien Raedemaecker, Annelore De Potter, Nele Van den Broeck, Lore Hervent, Sofie Vermeerbergen, Lien Thoen, Jolien De Donder, Debbie D’Haese, Mayte Pevenage, Lore François.