AVVV Voetbal VK De Sjoeters 21 April 2018

Zat. 21.4 Sjoeters A – Jezus Eik A 1-3

Voor de laatste thuismatch waren heel sympathisanten uitgenodigd om er een feestelijke afsluiting van het seizoen van te maken. Speler coach Kenny had zijn spelers gemotiveerd voor de match maar eens op het terrein was hier weinig van te merken. De bezoekers die volgend seizoen naar tweede zakken waren meer gemotiveerd en konden zowaar scoren na 10’. De Sjoeters reageerden en konden al snel gelijkmaken via Yannick met een mooi afstandsschot (1-1). Na de rust hetzelfde spelbeeld. Een gretige bezoekende ploeg kon opnieuw op voorsprong komen. 10’ Voor tijd werd een duidelijke strafschopfase voor de Sjoeters niet toegekend. De thuisploeg nam nog risico’s en bracht trouwens ook nog Patrick Van Buggenhout in als afscheidsmatch maar het waren de bezoekers die op counter er 1-3 van maakten. Een pijnlijke nederlaag na 13 matchen zonder nederlaag maar wel verdiend voor de bezoekers. Hoe dan ook een prachtig seizoen met vooral een zeer sterke terugronde en een mooie tweede plaats als resultaat. Proficiat aan spelers en coach!

Zat. 21.4 Sjoeters B – Jezus Eik C 0-0

Ook de B-ploeg dacht aan een mooie afsluiter van een meer dan geslaagd seizoen met een mooie 5e plaats als eindresultaat. Maar ook voor de B-ploeg liep het niet zoals verhoopt. De bezoekers speelden ook sterk gemotiveerd en beletten de thuisploeg kansen af te dwingen. De rust werd bereikt met 0-0 en ook na de pauze geen uitgespeelde kansen meer en een logische 0-0 uitslag.
Ook hier een dikke proficiat aan coach en spelers van de B-ploeg voor een schitterend seizoen. Na de matchen werd het seizoen passend afgesloten met de spelers, partners, familie en sympathisanten met lekkere hapjes, drankjes en heel wat gezelligheid en dit onder een stralende zon.

Zat. 21.4 ZVK Sjoeters – The Hammers 4-1