AVVV Voetbal VK De Sjoeters 22-23 Maart 2019

Vr. 22.3 Sjoeters recreatief – St Amands 3-2

De winning mood zat erin bij de recreatieven na 4 opeenvolgende overwinningen. En ze startten dan ook sterk. Al snel kon Xavier scoren na een krachtige kopbal. De bezoekers kregen ook kansen maar doelman Greg was telkens paraat. Peter De Smedt speelde een sterke match en wist in de eerste helft nog tweemaal te scoren, 3-0 ruststand. Na de pauze druk van de bezoekers die dit seizoen nog geen enkele match hadden verloren. De defensie kreeg het moeilijk en moest twee doelpunten incasseren maar hield stand, o.a. dankzij een sterke prestatie van doelman Greg Snoeck. Een mooie overwinning, de vijfde op rij. Er volgen nog drie thuismatchen.

Zat. 23.3 ZVK Sjoeters – Donkeyshots B 4-4

Zat. 23.3 Sjoeters A – Sportingboys Anderlecht 1-2

Na de spijtige gebeurtenissen van vorige thuismatch is het geloof er wat uit bij de A-ploeg die nochtans kan terugblikken op een prachtig seizoen. Het speelde duidelijk in het hoofd van de spelers en het werd dan ook geen goeie match. Niets lukte en na 15’ kwamen de bezoekers op voorsprong. Op karakter vochten de Sjoeters wat terug en nog voor de rust werd het 1-1 via Steven Ringoot. Na de pauze veel steriele druk van de thuisploeg maar scoren zat er niet in. De bezoekers konden dit wel (zij het uit buitenspel) en de eerste nederlaag na 5 maanden was een feit. Hopelijk nog twee goeie matchen in het verschiet voor onze jongens voor het seizoen afsluit.

Zat. 23.3 Sjoeters B – Jezus Eik C 5-1

De B-ploeg kon de derde plaats pakken mits winst tegen Jezus Eik. En ze deden dit met grote onderscheiding. In de eerste helft scoorde Frank VR op penalty de openingstreffer. Zijn neef Jander wou niet onderdoen en scoorde 2x. Bart Dierickx maakte nog voor de rust de vierde goal (4-0 ruststand). Na de pauze konden de bezoekers ook wat kansen versieren en het werd 4-1 maar de B-ploeg nam geen genoegen en maakte de zege compleet met een 5e treffer opnieuw via Frank VR, eindstand 5-1. De ploeg is nu tot op 2 punten genaderd van de 2e stek!

Zat. 23.3 Sjoeters Y – Jezus Eik B 2-0

Gelegenheidscoach Johan L had zijn troepen goed klaargestoomd en ze schoten sterk uit de startblokken. Na een paar gemiste kansen was het Jarne Lissens die de openingsgoal maakte. De ploeg speelde een mooie eerste helft en dit werd nog bekroond met een 2e doelpunt, deze maal via Siebe. Na de pauze controleerden de Youngsters de match en speelden ze prachtig uit met een 2-0 eindstand tot gevolg.