Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

AVVV VOETBAL VK DE SJOETERS

Vr. 24.10 Sjoeters Dames – Stokkel 9-1

Vr. 24.10 Sjoeters recreatief – Daltons Malderen 2-2

Na de moeilijke maar deugddoende uitoverwinning vorige week moesten de recreatieven aan de slag thuis tegen de Daltons van Malderen. Traditioneel een moeilijke match. De thuisploeg begon wat aarzelend en de bezoekers maakten hiervan gebruik om er 0-1 van te maken. De Sjoeters probeerden wat terug te doen maar het waren de bezoekers die er 0-2 van maakten. Meteen de ruststand. Na de pauze en een paar wijzigingen door coach Patrick gingen de Sjoeters voluit op zoek naar de aansluitingstreffer. Na een paar gemiste kansen kon Xavier Depestel mooi met het hoofd de 2-1 scoren. De thuisploeg geloofde er opnieuw in en het was even later Jens Vermeir die de bal in doel devieerde, 2-2. Ondanks nog wisselende kansen bleef het bij een 2-2 gelijkspel.

Zat. 25.10 Sjoeters A – Lokomotiv Centrum B 2-1

Na de teleurstellende 1e nederlaag vorige week moesten de Sjoeters A de revelatie van de competitie thuis partij geven, nl Lokomotiv B, nog altijd ongeslagen. Het werd een boeiende en spannende match. Na zowat 15’ kwamen de Sjoeters op voorsprong na een mooie actie van Tom. De doelman pareerde nog maar de goed gevolgde Robin kon binnentikken. De bezoekers reageerden gevat en 10’ later stond het 1-1. De Sjoeters probeerden nog voor de rust de voorsprong te pakken en dit lukte na een mooie individuele actie van Jitse, 2-1 meteen de ruststand. Na de pauze kregen we nog een boeiende match met wisselende kansen voor beide ploegen maar de stand wijzigde niet meer. Een belangrijke overwinning na een zeer sportieve match trouwens.

Zat. 25.10 Sjoeters B – Siccard Boys Merchtem 2-1

Na drie opeenvolgende overwinningen op rij in de nieuwe uitrusting ging de thuisploeg op zoek naar nummer 4. De tegenstander gaf echter sterk weerwerk en het werd dan ook hier een boeiende match. Nadat al snel Bart Dierickx had gescoord kwamen de bezoekers sterk aandringen en na een prachtig afstandsschot stond het opnieuw gelijk, 1-1.
Voor de pauze werd er niet meer gescoord. De tweede helft werd er wat minder nauwkeurig gespeeld maar het waren toch de Sjoeters die de beste kansen kregen. Toch duurde het nog tot in de voorlaatste minuut vooraleer de B ploeg scoorde, via Kurt Willems na mooi voorbereidend werk van Michel Galoppin. Meteen was de 4e overwinning op rij een feit.