Wedstrijdverslagen 25-26 oktober 2013

Vr. 25.10 Sjoeters Dames – Cristal Girls Merchtem 2-1

Afgelopen voetbalweekend kregen onze meisjes het bezoek van de buren uit Merchtem nl. Cristal Girls. Hoewel de wil groot was om te winnen, begonnen ze zeer slap aan de partij. De duels werden verloren en de passing was onnauwkeurig. De bezoekers profiteerden maximaal van de slechte start en scoorden niet onverdiend de 0-1 met een kopbal op een hoekschop. Na de pauze kwamen onze meisjes gretiger uit de kleedkamer en kregen de bezoekers het lastiger. Na goed druk zetten van Nele op de keepster kon Jolien de losgelaten bal in het lege doel trappen. Een verdiende gelijkmaker die naar meer smaakte. De druk werd groter en de bezoekers raakten niet meer uit de omknelling. Net voor affluiten bracht Annelore met een afstandschot onze meisjes op een verdiende voorsprong die ze tot het laatste fluitsignaal konden behouden. Zo kropen onze meisjes door het oog van de naald en brachten ze een zeer tumultueuze wedstrijd tot een goed einde.
Samenstelling van de ploeg: Lieselotte Van Puyvelde, Lore François, Niky De Kegel, Tania Louage, Britt Storme, Stien Raedemaeckers, Annelore De Potter, Lore Hervent, Mayte Pevenage, Sofie Vermeerbergen, Jolien De Donder, Nele Van den Broeck.

Zat. 26.10 Lokomotiv Centrum A – Sjoeters A 1-3

Na de overwinning van vorige week in de slotfase moest de A ploeg op verplaatsing bij de hekkesluiter uit de reeks uit Grimbergen, Lokomotiv Centrum A. Iedereen binnen de club rekende op winst en de druk was dan ook hoog. Maar na 5’ stond het al 0-1 na een mooie actie op rechts via Kim, afgerond door Jitse. De thuisploeg probeerde wel wat terug te doen maar het waren de Sjoeters die nog voor de rust op 0-2 kwamen na een afstandsschot van Robin. Na de pauze drong de thuisploeg even aan maar na een mistasten in de verdediging kon Kim er gemakkelijk 0-3 van maken. De zege leek binnen en de Sjoeters namen het wat gemakkelijker op waardoor de thuisploeg kon terugkomen tot 1-3. Op counter kregen de Sjoeters nog verschillende kansen maar er werd niet goed afgewerkt. Doelman David Delhij moest zelfs nog éénmaal gepast tussenkomen om een tegendoelpunt te vermijden. Het bleef bij een mooie 1-3 overwinning waardoor de A ploeg wat opschuift in de stand.

Zat. 26.10 Hoke – Sjoeters B 1-0

De B ploeg moest op bezoek bij een nieuwkomer in het verbond, nl Hoke uit Erembodegem. Deze ploeg heeft zijn intrede alleszins niet gemist want ze was nog altijd ongeslagen. Een uitdaging dus voor de Sjoeters om hier iets aan te doen. Het werd een spannende match. Toch kwam de thuisploeg na zo’n 15 minuten op voorsprong. Voor de rust probeerde de B ploeg nog wat terug te doen maar het was vooral na de rust dat de Sjoeters een enorm overwicht uitoefenden en de thuisploeg constant terug drong op hun helft maar scoren was er spijtig genoeg niet bij en dit resulteerde in een spijtige nipte 1-0 nederlaag.