Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

AVVV VOETBAL VK DE SJOETERS

Vr. 26.9 Sjoeters Dames – Crossing Schaarbeek 5-0 (ff)

Zat. 27.9 Sjoeters A – ZSV Overijse 4-0

Voor de tweede thuismatch vh seizoen moest de A-ploeg Overijse partij geven, een ploeg die al 4 op 6 haalde en maar 1 tegendoelpuntje had geslikt. Het was inderdaad een stugge tegenstander want, ondanks het geduldig opbouwen vd Sjoeters, was het moeilijk om een gaatje te vinden in de verdediging van de bezoekers. Tijdens de 1e helft konden de Sjoeters dan ook niet scoren. Na de pauze en wat richtlijnen van coach Kenny kwamen de kansen, ook omdat de bezoekers het fysiek moeilijker kregen. Het was Jitse die na een mooie persoonlijke actie vanop de eigen helft er 1-0 van maakte. De ban was gebroken. De 2 nieuwkomers in de ploeg Christophe Decrem en Kevin Vermeulen konden er, na mooie combinaties, 3-0 van maken, de match was gespeeld. De thuisploeg bleef echter gretig en het was Bert die er op assist van Frank 4-0 van maakte, meteen de eindstand. Een mooie 3e overwinning op rij met nog steeds het maximum van de punten. Een goeie start van de A-ploeg.

Zat. 27.9 Sjoeters B – Cristal Boys Merchtem B 3-3

De B-ploeg had zijn eerste 3 matchen verloren telkens met 1 doelpunt verschil en had al heel wat tegenslag. Ook tegen Cristal Boys zat het echt niet mee. Wie de match niet gezien heeft en enkel de uitslag heeft een totaal verkeerd beeld van het gebeuren. De bezoekers kwamen tijdens de eerste 20’ bijna niet aan het doel van de Sjoeters terwijl de thuisploeg kans na kans creëerde maar niet afwerkte. Eén poging tussen de palen was genoeg voor de 0-1. Na de pauze na amper 2’ al 0-2 en ondanks het verdere meesterschap van de Sjoeters werd het zelfs 20’ voor tijd 0-3, onwaarschijnlijk. 2‘ Later dan toch 1-3 via Gerd, even later 2-3 via Jurgen en zowat 10’ voor tijd, penalty, 3-3 via Kurt W. De (logische) overwinning lag voor het rapen maar het bleef 3-3 ondanks nog mooie kansen via Wesly, Jurgen en Bert.