AVVV Voetbal VK De Sjoeters 27-28 Januari 2017

Vr. 27.1 Sjoeters dames – FC Herne 3-2
Zat. 28.1 Soccerpunch – ZVK Sjoeters 7-2

Zat. 28.1 Opel boys Asse – Sjoeters B 2-2
Na 4 weken zonder voetbal kon er eindelijk opnieuw gevoetbald worden. De B-ploeg moest naar Walfergem en begon degelijk aan de match. Na wat kleine kansen kon Kenny Laevaert na 20’ er 0-1 van maken, meteen de ruststand. Na de pauze wat meer druk van de thuisploeg en deze kon er snel 1-1 van maken. Ondanks goed weerwerk van de Sjoeters werd het zelfs 2-1. De Sjoeters wilden echter kost wat kost met punten naar huis en bleven aandringen en na een mooie collectieve aanval kon Kenny Laevaert met een mooi afstandsschot de gelijkmaker netten. Het bleef bij een 2-2 gelijkspel.

Zat. 28.1 Bobo Overijse A – Sjoeters A 2-1
Ook voor de A-ploeg was het de eerste match in 2017. De ploeg was gemotiveerd maar zoals al een paar keer gebeurde dit seizoen, kreeg de ploeg al na 1’ minuut een ongelukkige goal te slikken. Dit door de slechte staat van het veld. 10’ Later werd het zelfs 2-0 na een aarzeling in de verdediging. De Sjoeters waren wat aangeslagen en voor de rust kon er enkel gedreigd worden via Jitse en Steven Ringoot. Na de pauze en twee tactische wissels kwamen de Sjoeters meer aandringen. Er werden meer risico’s genomen waarvan de thuisploeg op counter kon profiteren om gevaarlijk te blijven. 5’ Voor tijd werd het dan toch 2-1 na een kopbaldoelpunt van Gerd van Assche op hoekschop van speler coach Kenny. De Sjoeters roken het gelijkspel en zetten alles op alles. Ferre kwam er zeer dicht bij maar zijn schot werd gepareerd door de doelman en het bleef bij een nipte 2-1 nederlaag.