Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

AVVV Voetbal VK De Sjoeters 27 April 2018

Vr. 27.4 Bleuken Merchtem – Sjoeters recreatief 3-9

De recreatieven moesten op verplaatsing maar gelukkiglijk niet ver, nl. tot Merchtem om er Bleuken te bekampen. Het werd een aangename match om volgen voor de toeschouwers met vele doelpunten, penalties enz.
Het was Ken VDE die de score opende met een schot van buiten de zestien. Gregory kon al snel de voorsprong verdubbelen en Jelle zorgde voor de goal van de avond, een wereldgoal, nl. een volley vanop de eigen helft! Verdediger Peter DS wou niet onderdoen en scoorde de 0-4 na mooie dieptepass van Jonas L. Op penalty kon de thuisploeg wat milderen (1-4) maar een mooi samenspel tussen de broers Lissens (Jonas en Jarne) zorgde voor de 1-5. Door wat concentratieverlies bij de Sjoeters kon Bleuken terugkomen tot 3-5 o.a. door een tweede penalty. Van dan af opnieuw Sjoeteroverwicht en nog heel wat doelpunten, nl. via Ozias (3-6), via Steven E na een mooie lobbal en Jarne L in de rebound (3-8). Het was Ozias die met zijn tweede van de avond de einduitslag vast legde (3-9). Een mooie en ruime uitoverwinning voor de recreatieven die de laatste tijd weer goed op dreef zijn! Proficiat!

Volgende wedstrijd:
Vr. 5.5 20u30 Affligem – Sjoeters recreatief

Do. 17.5 Kampioenenviering KAVVV in Zellik
Zat. 26.5 Eindeseizoensbarbecue voor alle Sjoeters, familie en sympathisanten met o.a. de uitreiking van de 4 gouden schoenen!

Volgende activiteit

24/06/2024 Kriekavond op Hof ten Hemelrijk