AVVV Voetbal VK De Sjoeters

Vr. 28.11 Sjoeters Dames - Geldenaken B 11-1

Afgelopen voetbalweekend kregen onze meisjes het bezoek van het op de 6e plaats gerangschikte Jodoigne B. Het was al snel duidelijk dat de tegenstander naar Opwijk was gekomen voor een gelijkspel gezien het nadrukkelijke tijdrekken vanaf de eerste minuut. Onze meisjes probeerden al combinerend erdoor te geraken, creëerden enkele kansen, maar de afwerking faalde. Op het kwartier wist Nele dan toch een foutje van de keepster af te straffen en de bevrijdende 1-0 tegen de netten te trappen. Niet veel later vond ook Annelore de weg naar doel net zoals Lien (2), Lore, Sofie en een tweede keer Nele met een 7-0 ruststand als gevolg. Ook in de tweede helft waren onze meisjes de betere ploeg en had Lieselotte nauwelijks werk op te knappen. Lore, Nele (2) en Lieselotte (penalty) diepten de score uit met tussendoor nog een dubieus penaltydoelpunt van de bezoekers zodat onze meisjes met 11-1 winst de 3 punten thuis hielden. Dikke proficiat!
Samenstelling van de ploeg: Lieselotte Van Puyvelde, Mayte Pevenage, Britt Storme, Niky De Kegel, Lise Hoogewys, Sofie Vermeerbergen, Annelore De Potter, Lotte Theelen, Lore Hervent, Nele Boonen, Lien Thoen, Stien Raedemaeker, Debbie D’Haese, Wen Reyniers.

Vr. 28.11 Sjoeters recreatief - TK Meldert 2-2

Voor de belangrijke match tegen TK Meldert kon coach Patrick Coudyser geen beroep doen op Ken Vanderelst, die vorige week als gelegenheidsdoelman in Affligem nog een penalty stopte. De bezoekers startten sterk en al na 3' stond het 0-1.
De Sjoeters herstelden het evenwicht en Thomas kon voor een leeg doel de stand in evenwicht brengen maar schoot op de paal. Even later moest hij gekwetst het terrein verlaten. Ook Xavier kwam dicht bij de gelijkmaker maar bij de rust stond het 0-1. Na de pauze druk van de thuisploeg maar het waren de bezoekers die er 0-2 van maakten. De Sjoeters namen nu echt de match in handen en creëerden kans na kans maar het bleef 0-2 tot 10’ voor tijd Michael Esselens een fantastisch doelpunt scoorde na een mooie individuele actie. De Sjoeters gingen door en lukten 3” voor tijd de 2-2, deze maal in de rebound via Matthias Pots. Het bleef bij een billijke 2-2 na een boeiende match.

Zat. 29.11 Sjoeters A - Hoke Erembodegem 6-1

Na de ongelukkige uitschuiver van vorige week waren de spelers van coach Kenny Nuyts enorm gemotiveerd om opnieuw de draad van de overwinningen op te nemen. Aanvankelijk speelden de bezoekers goed mee maar na zowat 15’ nam de thuisploeg de bovenhand en kregen een goeie kans via Christophe Decrem. Het was wachten tot minuut 25 toen Yannick mooi afrondde, 1-0. 5’ Later speelde diezelfde Yannick Robin aan die onhoudbaar binnenknalde, 2-0, meteen de ruststand.
Direct na de pauze was het alweer Yannick die op voorzet van Frank scoorde. Frank kreeg de kans op de 4-0 maar miste en aan de overkant werd het 3-1 na een misverstand in de verdediging. De Sjoeters gingen gretig op zoek naar meer en Tom kon er 4-1 van maken. Yannick kon dan op voorzet van Tom zijn derde vd dag scoren (5-1) alvorens Tom de eindstand vastlegde, 6-1.
Hierdoor blijft de A-ploeg stevig op kop van de rangschikking.

Zat. 29.11 Sjoeters B - Jezus Eik (vriendenmatch) 4-0