AVVV Voetbal VK De Sjoeters 28-29 September 2018

Vr. 28.9 Affligem – Sjoeters recreatief 0-4

De recreatieven boekten een ruime en verdiende overwinning bij Affligem. Al snel werd het 0-1 via Peter De Smedt. De Sjoeters hadden veldoverwicht en bleven drukken zodat het logisch 0-2 werd via Thomas Desitter. Na de pauze hetzelfde spelbeeld en opnieuw gekruid met 2 doelpunten. Het was Jan Arits die het laatste doelpunt kon scoren met een mooi afstandsschot.

Zat. 29.9 Vedett – ZVK Sjoeters 2-4

Zat. 29.9 Pot Agé A Jette – Sjoeters A 1-3

De A-ploeg die vorige week thuis verdiend met 4-1 won kreeg nu een moeilijke verplaatsing naar Jette. De match begon evenwichtig maar bij de eerste kans voor de Sjoeters kon Jitse een aanval afronden (0-1). De thuisploeg vocht terug en 5’ later stond het opnieuw gelijk via een mooi afstandsschot. De Sjoeters kregen meer greep op de match en de kansen kwamen en 5’ voor de rust werd het 1-2 via Davy DM. Na de pauze direct een grote kans voor de thuisploeg maar doelman Dries kwam gepast tussen. Hij verrichtte in de tweede helft nog een aantal cruciale reddingen maar aan de andere kant creëerden de Sjoeters ettelijke kansen, oa een schot op de lat van Davy DM, een kopbal van Steven R. en een schot van Samir. Het was wachten tot 15’ voor tijd toen Jitse een mooie counter afwerkte (1-3). Er kwam nu nog meer ruimte en Davy DM maakte er bijna 1-4 van. Tussendoor ook nog gevaarlijke vrijschoppen van Peter DP maar het bleef bij een verdiende 1-3 overwinning.

Zat. 29.9 FC Patron – Sjoeters B 0-1

De B-ploeg moest haar top drie positie verdedigen op het terrein van Stinne Boys, altijd een moeilijke opgave. Het werd geen goeie match en het was duidelijk dat wie het eerst scoorde zou winnen. Het waren uiteindelijk de Sjoeters die het laken naar zich toe trokken door te scoren in de tweede helft via Christophe Decrem. Meteen een nipte 0-1 overwinning maar wel drie punten en nu een mooie 2e plaats in de stand.

Zat. 29.9 Tijl Grimbergen – Sjoeters Y 4-2

Onze jonge mannen moesten op bezoek bij de leider en speelden een zeer goeie match. Ondanks een snelle achterstand kwam de ploeg terug tot 1-1 via een afstandsschot van Othello. De thuisploeg kwam echter nog voor de rust op 2-1. Na de pauze wat druk van de Sjoeters maar de thuisploeg maakte er 3-1 van. De Sjoeters zetten nu alles op alles en kwamen verdiend op 3-2 via Joren Callaert op pass van Jonas Lissens. Ze bleven nu doorgaan en de 3-3 zat eraan te komen maar het lukte steeds net niet en juist voor affluiten kon de thuisploeg op counter de onverdiende 4-2 vastleggen. Spijtig voor de ploeg, de eerste nederlaag van het seizoen maar toch een goeie prestatie.