Wedstrijdverslagen 29-30 november 2013

AVVV VOETBAL VK DE SJOETERS

Vr. 29.11 Sjoeters recreatief – Daltons Malderen 4-1

De recreatieven die dit seizoen al alle matchen hadden gewonnen kregen deze keer een moeilijke tegenstander te bekampen, nl de Daltons van Malderen. En inderdaad, na zo’n 5’ kwamen de bezoekers al op voorsprong, 0-1. De Sjoeters waren even verrast en het duurde even vooraleer de recreatieven dit verwerkt hadden. De thuisploeg nam het initiatief en creëerde kansen maar scoren was moeilijk. Tot topschutter Serge de opening vond via een prachtige kopbal (1-1).
Nog voor de rust maakte hij er 2-1 van. Na de rust was het eerst alle balbezit voor de Sjoeters. Xavier Depestel maakte een enig mooi doelpunt in de vlucht (3-1). De bezoekers probeerden nog te milderen en drongen sterk aan maar de verdediging van de recreatieven gaf geen krimp en even voor tijd werd het nog 4-1 via Bertrand in de kluts. Hoe dan ook, een verdiende overwinning voor de Sjoeters.

Zat. 30.11 Sjoeters A – Cafeboontjes A Asse 3-0

Nadat de 23 gasten hadden genoten van een lekker etentje bij de Sjoeterseats moest de ploeg van coach Kenny na 7 matchen op rij zonder verlies de laatste in de stand partij geven, nl Cafeboontjes uit Asse. Misschien werd de opdracht wat te gemakkelijk opgepakt want tijdens de 1e helft had de thuisploeg het moeilijk om het spel naar zich toe te trekken. De bezoekers gaven goed weerwerk en alle gecreëerde kansen werden gemist. Enkel spelverdeler Yannick kon scoren (1-0). Na de pauze was er enig beterschap zonder al te veel overschot. Toch kon Jitse zich doorzetten op links en voorzetten naar Kevin die er 2-0 van maakte. Ondanks deze voorsprong bleef het spannend tot Robin 5’ voor tijd de doelman tegenvoets nam en er 3-0 van maakte. De overwinning was binnen met een derde plaats tot resultaat. Nadien werd deze overwinning nog gepast gevierd tijdens de kerstmarkt.

Zat. 30.11 Sjoeters B – Cafeboontjes Asse B 1-2

Ook de B ploeg moest een ploeg partij geven die nog niet gewonnen had dit seizoen. En na de prachtige overwinning van vorige week was het vertrouwen groot om een vervolg te breien aan deze succesreeks. De bezoekers dachten er echter anders over en boden goed weerwerk. Ze kwamen zelfs na 10’ op voorsprong. De Sjoeters probeerden er iets aan te doen maar tot de rust bleef het 0-1. Na de pauze was er wel veel druk van de thuisploeg maar de bezoekers gaven geen krimp en het bleef lange tijd 0-1. Tot de bezoekers er op counter 0-2 van maakten. Toen de Sjoeters 5’ voor tijd er 1-2 van maakten was er opnieuw hoop. Er werden nog een paar kansen afgedwongen maar het bleef bij een zeer pijnlijke 1-2 nederlaag.