AVVV Voetbal VK De Sjoeters 2 April 2016

Zat. 2.4 Sparta Den Bos B - Sjoeters B 1-2
Zat. 2.4 Sparta Den Bos A - Sjoeters A 2-1

Zat. 2.4 Sparta Lombeek – Sjoeters Dames 1-1

Zaterdagmorgen stond de topper van de speeldag op het programma. Onze meisjes trokken naar de tweede in de stand nl Sparta Lombeek waarbij een voorsprong van 2 punten werd verdedigd. De thuisploeg nam de beste start en zetten hoog druk op onze meisjes. Het resulteerde vrij snel in een verdiende 1-0 voorsprong al vloeide die wel voort uit buitenspel. Onze meisjes reageerden meteen en kwamen snel terug op gelijke hoogte. Een vrije trap van Lien werd eerst nog gepareerd door de keepster, maar Lore was goed gevolgd om de rebound binnen te tikken. Onze meisjes herstelden geleidelijk aan het evenwicht en troffen met een nieuwe vrije trap van Lien het doelhout, maar ook de thuisploeg kreeg nog een grote kans voor rust. De speelster in kwestie mistte echter volledig haar schot. Na de pauze namen onze meisjes de bovenhand. Ze probeerden het verdedigende compartiment te ontwrichten en sloegen daar enkele keren in, maar kenden wat pech bij de afwerking. Zowel Lore als Nele B. troffen het doelhout. De thuisploeg kwam helemaal niet meer tot kansen, maar ook onze meisjes wisten niet meer te scoren. Elke ploeg nam een helft voor hun rekening zodat onze meisjes met een al bij al billijk 1-1 gelijkspel en het behoud van 2 punten voorsprong in het klassement naar huis trokken.
Samenstelling van de ploeg: Lieselotte Van Puyvelde, Tania Louage, Niky De Kegel, Britt Storme, Lise Hoogewys, Sofie Vermeerbergen, Nele Van den Broeck, Lotte Theelen, Lore Hervent, Nele Boonen, Lien Thoen, Patricia Thys, Stien Raedemaeker, Mayte Pevenage, Linzy Van Lier.