AVVV Voetbal VK De Sjoeters 2 Maart 2019

Zat. 2.3 Visie Asse – Sjoeters B 1-5

Op een bijna onbespeelbaar veld kon men moeilijk goed voetbal verwachten. Door de krokusvakantie moest de B-ploeg noodgedwongen wat beroep doen op een paar spelers van de A-ploeg. Deze hadden het echter ook moeilijk om zich aan te passen en na zowat 5’ stond het al 1-0 voor de thuisploeg. Gelukkig kon Christophe Decrem 5’ later gelijkstellen. Davy DM kon zo’n 10’ voor de rust er 1-2 van maken. Na de pauze bleef het een tiental minuten gelijk opgaan tot Davy met een afstandsschot er 1-3 van maakte. Jander M maakte er 1-4 van en in de laatste minuten kon Ingmar er met een mooi schot 1-5 van maken, meteen de eindstand. De thuisploeg had tussendoor ook nog kansen maar de verdediging van de Sjoeters speelde ook sterk en belette de aansluitingstreffer.

Zat. 2.3 Ons Huis – Sjoeters Y 2-0

De Youngsters van de Sjoeters kregen een moeilijke verplaatsing voorgeschoteld. Toch werd het een evenwichtige eerste helft met veel middenveldspel en weinig uitgespeelde kansen langs beide zijden. Het was dan ook niet verwonderlijk dat het nog 0-0 stond bij de rust. Na de pauze drongen de Sjoeters wat aan en Jan A trof de paal. De thuisploeg kende meer geluk en kon scoren (1-0). De Sjoeters probeerden terug te komen en namen wat risico’s. Dit werd afgestraft door de thuisploeg die de winnende 2-0 binnentrapte. Opnieuw een, zij het nipte, nederlaag voor de Youngsters. Volgende week thuis zeker gaan voor de drie punten.