Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

AVVV Voetbal VK De Sjoeters 2 November 2019

Zat. 2.11 FC Depot Vlezenbeek – Sjoeters A 0-6

Na de ongelukkige nipte thuisnederlaag van vorige week wilde de A-ploeg zich herpakken. Door allerlei omstandigheden moest coach Kenny nochtans zijn ploeg grondig herschikken en moest hij Jasper DR noodgedwongen vooraan posteren. De ploeg startte zeer sterk en Koen R bedankt de coach voor zijn basisplaats met een snel doelpunt. De thuisploeg was wat aangeslagen en probeerde maar zonder succes. De Sjoeters verdubbelden al snel de voorsprong (0-2). De A-ploeg wilde meer en libero Peter DP bleef maar mooie passes versturen van achteruit en gelegenheidsspits Jasper DR scoorde voor de rust nog driemaal op rij (een zuivere hattrick) en een ruime 0-5 ruststand. Tijdens de tweede helft namen de Sjoeters wat gas terug en beperkte de thuisploeg zich tot verdedigen om de nederlaag niet nog groter te maken. Uiteindelijk was het Kim DK die er 0-6 van maakte en de eindstand vastlegde. De ploeg trakteerde zichzelf ’s avonds als beloning op een kroegentocht door de gemeente.

Zat. 2.11 Vraagteken A – Sjoeters B 2-1

De B-ploeg stond voor een moeilijke match, op bezoek bij de ploeg die nog maar 1 doelpuntje moest incasseren op 8 matchen. Toch speelden de Sjoeters onbevangen en kwamen ze al na 10’ op voorsprong via een mooie goal van Jander M met een schot in de winkelhaak. De vreugde was echter maar van korte duur want 2’ later stond het 1-1. De thuisploeg acteerde zenuwachtig en incasseerde een rode kaart voor natrappen. Met een mannetje meer zaten er kansen in voor de B-ploeg en 5’ voor de rust penalty voor de Sjoeters. Deze werd evenwel spijtig genoeg gemist door Frank VR. Tot overmaat van ramp op slag van rust penalty voor de thuisploeg na vermeend handspel. Deze keer wel raak en 2-1 ipv 1-2. Na de pauze verliep het spel gelijkopgaand en werd er niet meer gescoord. Nog maar eens een wat onverdiende nipte nederlaag voor de Sjoeters.

Zat. 2.11 Nissan Essenbeek B – Sjoeters Y 2-1

Na 2 nederlagen op rij hoopte de coach van de Youngsters op een goeie prestatie en een goed resultaat. Maar net als bij de vorige matchen was het spel niet slecht en werd er veldoverwicht afgedwongen evenals heel wat kansen om te scoren maar ontbrak de afwerking. Dit terwijl de tegenstander aan 2 stilstaande fases genoeg had om tweemaal te scoren en de overwinning, zij het nipt, binnen te halen. Hopelijk volgende week thuis beter!

Zat. 2.11 ZVK Sjoeters – Donkeyshots B 4-9