AVVV Voetbal VK De Sjoeters

Eindelijk weer voetbal!

Zat. 31.1 Sparta den Bos A - Sjoeters A 1-4

Na 4 opeenvolgende weken zonder voetbal werd er eindelijk opnieuw gespeeld. De Sjoeters moesten bij de buren van Ternat op bezoek.
De A-ploeg domineerde de ganse match en maakte reeds in de 1e helft het verschil met 3 doelpunten. Het was al na 5’ dat Robin de score kon openen. De thuisploeg probeerde wat tegen te doen maar het waren opnieuw de Sjoeters via Kim De Kegel die er 0-2 van maakten en nog voor de rust werd het 0-3 via Yannick.
Na de pauze even schrikken toen de thuisploeg tegen scoorde maar al snel nam de A-ploeg opnieuw het initiatief en het was opnieuw Yannick die de ruime 1-4 overwinning vastlegde. Meteen een goeie sart in 2015. Hopelijk trekt de A-ploeg volgende week thuis de lijn door tegen de huidige leider Cafeboontjes uit Asse.

Zat. 31.1 Sparta den Bos B - Sjoeters B 0-4

De B-ploeg die ondertussen opklom naar de 4e plek in de stand mocht normaal geen problemen hebben met Sparta B die onderaan de rangschikking staat. Toch was het 1e kwartier moeilijk.
De thuisploeg was op dat moment de betere ploeg maar het bleef gelukkiglijk 0-0.
De Sjoeters kwamen beter in de match en Timothy Coudyser kon er nog voor de rust 0-1 van maken. Na de pauze ging alles plots veel vlotter en opnieuw Timothy zorgde voor de geruststellende 0-2 voorsprong. Matthias Pots en Kurt Robberechts konden nadien nog aandikken tot 0-4. Door deze overwinning staat de B-ploeg nu al 3e in de stand.

Zat. 31.1 Crossing Schaarbeek - Sjoeters Dames 0-16

Zaterdagavond trokken onze meisjes naar Crossing Schaerbeek, de 3e laatste in de stand. Ze trokken meteen ten aanval en kregen een resem kansen die aanvankelijk niet benut werden. Na een 10-tal minuten schoot Lotte onze meisjes dan toch op een verdiende voorsprong. De omknelling bleef gedurende de hele eerste helft aanhouden met nog 7 extra doelpunten als gevolg. Nele B., Nele V., Lore, Lotte (2) en Lien (2) waren de doelpuntenmakers van dienst. Ook na de pauze waren onze meisjes heer en meester. De mogelijkheden bleven zich opstapelen en ondanks de vele gemiste kansen, werd er nog 8 keer gescoord wat leidde tot een 0-16 eindstand. Deze keer wisten Lotte, Sofie, Nele B. en Lien (5) de keepster te verschalken. Een dikke proficiat!
Samenstelling van de ploeg: Lieselotte Van Puyvelde, Lore François, Lise Hoogewys, Britt Storme, Wen Reyniers, Sofie Vermeerbergen, Annelore De Potter, Lotte Theelen, Nele Van den Broeck, Nele Boonen, Lien Thoen, Mayte Pevenage.

Zat. 07.02 12u SJOETERSEATS in de kantine voor de genodigden.