Wedstrijdverslagen 4-5 April 2014

Vr. 4.4 Sjoeters Dames – Troubleshooters 4-3

Afgelopen voetbalweekend kregen onze meisjes het bezoek van Troubleshooters. De wedstrijd startte gelijk opgaand met kleine kansen langs beide kanten, maar het waren onze meisjes die de score wisten te openen. Lore stuurde Sofie mooi alleen richting doel, die daarop met een knappe volley de keepster verschalkte. Even later verdubbelden ze zelfs de voorsprong met een zoevend afstandschot van Stien net onder de lat. Ze hielden de partij rustig onder controle wat na de rust voor een derde doelpunt zorgde. Deze keer was het Lore die de netten deed trillen. Dat doelpunt bleek het signaal voor de bezoekers om een tandje hoger te schakelen en een aansluitingsdoelpunt volgde al snel. Niet veel later werd een aarzeling in de verdediging afgestraft en stond het plots 3-2. Een twijfelachtig toegekende vrijschop leidde zelfs tot een verrassende 3-3 gelijkstand. Onze meisjes waren wakker geschut en zetten alles op alles om toch nog de verdiende drie punten thuis te houden. Enkele minuten voor het einde slaagden ze er alsnog in de bezoekende keepster te vloeren met een knappe kopbal van Nele. Een zwaar bevochten, maar verdiende overwinning. Dikke proficiat!

Samenstelling van de ploeg: Lieselotte Van Puyvelde, Mayte Pevenage, Niky De Kegel, Britt Storme, Lise Hoogewys, Stien Raedemaecker, Annelore De Potter, Lore Hervent, Sofie Vermeerbergen, Jolien De Donder, Debbie D’Haese, Nele Van den Broeck.

Zat. 5.4 Sparta den Bos A – Sjoeters A 1-1
Zat. 5.4 Sparta den Bos B – Sjoeters B 0-3