AVVV Voetbal VK De Sjoeters

Zat. 4.4 Sjoeters A - Vaillant Asse 2-1

De voorlaatste thuismatch van de competitie moest betwist worden tegen Vaillant uit Asse. 2 Weken geleden werd nog maar de heenmatch gespeeld en verloren met 2-1.
De Sjoeters begonnen goed aan de match en kregen snel wat veldoverwicht. Kansen waren er voor Robin en Kim. Het was deze laatste die op voorzet van coach Kenny de bal kon binnenschuiven (1-0). Even later bijna 2-0 maar Kim miste. De bezoekers herstelden gaandeweg het evenwicht maar het bleef 1-0 bij de rust. Na de pauze ging Vaillant op zoek naar de gelijkmaker en dit lukte al na 5’ na een owngoal van Yannick.
De bezoekers bleven beter combineren en de Sjoeters konden af en toe eens tegenprikken. Toen iedereen dacht dat het bij een gelijkspel ging blijven kon Jitse vanop de eigen helft alleen op de doelman af en hij maakte er 2-1 van. Een onverwachte treffer die de Sjoeters de volle buit opleverde.