Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

AVVV Voetbal VK De Sjoeters 6-7 April 2018

Vr. 6.4 Lippelo – Sjoeters recreatief 1-6

De recreatieven wilden de onverdiende thuisnederlaag van vorige week wegspoelen door een goeie prestatie en dit lukte ook. Speler coach Serge gaf het goeie voorbeeld met de 0-1. Ozias die zijn tweede match speelde maakte er 0-2 van en nog voor de rust maakte hij er 0-3 van. Na de pauze scoorde middenvelder Jan de 0-4. De thuisploeg kon dan nog tegenscoren maar zowel Mathias Pots als Bachirou maakte de 1-6 overwinning compleet. Een ruime uitoverwinning dus voor de recreatieven. Proficiat!

Zat. 7.4 ZVK Sjoeters – Bopélé 1-4

Zat. 7.4 Jezus Eik A – Sjoeters A 1-2

Door allerlei omstandigheden moest coach van dienst Patrick Coudyzer maar liefst 6 basisspelers missen voor de match op Jezus Eik. Deze ploeg had bovendien een overwinning nodig om kans op het behoud te vrijwaren. De Sjoeters waren bij een overwinning zeker van de 2e plaats. De thuisploeg begon met meer inzet aan de match en creëerde het eerste gevaar maar doelman Dries R stond paraat. Na zowat 15’ kon Kim DK profiteren van een slippertje van de doelman om de bal naar de 2e paal te trappen waar Danny V binnenkopte (0-1). De thuisploeg was even wat aangeslagen maar vocht terug en kwam 2’ voor de rust verdiend op 1-1. Na de pauze schoof de coach Peter DP op naar het middenveld en dit rendeerde. De A-ploeg speelde nu beter en creëerde wat kansen net zoals de thuisploeg trouwens. Na zowat 15’ een vrijschop op de rand van de zestien voor de Sjoeters. Een kluifje voor Peter DP die de bal binnentrapte (1-2). De thuisploeg probeerde nog terug te keren maar de Sjoeters hadden nu controle over de match en speelden de match uit met een nipte 1-2 overwinning die gezien de afwezigheid van zoveel spelers wel een succes was. Bovendien was de titel van vice-kampioen nu ook een zekerheid. Proficiat alvast aan spelers en coaches van de A-ploeg.

Zat. 7.4 Jezus Eik C – Sjoeters B 0-4

Ook coach Davy M die een successeizoen beleeft met zijn B-ploeg moest heel wat spelers missen en moest dus sleutelen aan de opstelling. Tijdens de eerste helft aanvankelijk wat op en neer maar uiteindelijk waren het de Sjoeters die verdiend scoorden via Bart D (0-1). Ondanks nog wat aandringen bleef het bij die 0-1 stand bij de rust. Na de pauze was de thuisploeg blijkbaar leeggespeeld en had de B-ploeg voortdurend veldoverwicht. Dit veldoverwicht werd dan ook omgezet in verschillende doelpunten. Gauthier scoorde nog met een kopbal op hoekschop van Bart Dierickx en ook Jurgen DB maakte nog een doelpunt. Uiteindelijk werd het dus een ruime 0-4 overwinning waardoor de B ploeg nu nadert tot op één punt van de 4e in de stand.