AVVV Voetbal VK De Sjoeters

Zat. 6.12 Sjoeters Dames – SK Leeuw B 8-0

Zaterdagnamiddag kregen onze meisjes het bezoek van de B-ploeg van Leeuw. Met enkele afzakkers van de A-ploeg, die uitkomt in een hogere reeks, zou het toch wel eens een moeilijkere wedstrijd worden dan het klassement vermoedt. Onze meisjes onderschatten de tegenstander niet, hadden het meeste balbezit en kampeerden op de helft van de bezoekers. Na 5 minuten was het eerste doelpunt van de namiddag een feit: een hoekschop van Nele B. verraste iedereen en ging rechtstreeks binnen. Op het kwartier verdubbelden onze meisjes de score met opnieuw een doelpunt van Nele B. De veer was wat gebroken bij de bezoekers en ook Lien (2) en Niky wisten nog te scoren met een 5-0 ruststand als gevolg. Na de pauze hielden onze meisjes de voet van het gaspedaal en bleef het wachten tot de 74e minuut op een doelpunt. Lotte benutte een penalty nadat hands werd gefloten in het strafschopgebied. Enkele minuten later vielen nog 2 doelpunten te noteren van Lien en Debbie. De lat of paal werd gedurende de hele wedstrijd maar liefst 8 keer geraakt zodat de score beperkt bleef tot 8-0. Dikke proficiat!
Samenstelling van de ploeg: Lieselotte Van Puyvelde, Mayte Pevenage, Annelore De Potter, Niky De Kegel, Lise Hoogewys, Stien Raedemaeker, Nele Van den Broeck, Lotte Theelen, Lore Hervent, Nele Boonen, Lien Thoen, Debbie D’Haese, Wen Reyniers.

Vr. 12.12 20u Sjoeters Dames – FC Lasne B
Zat. 13.12 14u Sjoeters A – Dynamo Wijndaal

Zondag 14.12 KANTINE OPEN VANAF 10u30. Iedereen welkom voor een gezellige babbel, een hapje en een lekkere pint.
SPORTIEVELINGEN kunnen deelnemen aan een begeleide wandeling van 10 km, vertrek in kantine Sjoeters om 9u!!!
Kom gerust af!

Bedankt aan alle bezoekers aan het jaarlijkse eetfestijn van onze club in zaal Duizendpoot langs de Ringlaan. Dankzij jullie massale aanwezigheid is dit eetfestijn een historisch succes geworden met een stuk meer dan duizend bezoekers!!