Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

AVVV Voetbal VK De Sjoeters

Zat. 6.2 Sjoeters A – FC Cité 1-0

Na de belangrijke uitoverwinning vorige week bij de nr 5 in de stand kreeg de A-ploeg deze keer een ploeg uit de onderste regionen thuis te bekampen. De ploeg van gelegenheidscoach Patrick Coudyser moest echter maar liefst 6 spelers missen en was dan ook op zijn hoede. Met windvoordeel vertrokken nam de thuisploeg de match in handen en creëerde een paar kansen maar scoren was er niet bij. Na 20’ werd het dan toch 1-0 via Kim die de doelman te grazen nam met een strak schot. De thuisploeg ging op zoek naar een tweede maar het bleef 1-0 bij de rust. Na de pauze probeerden de bezoekers met windvoordeel terug te komen maar de verdediging stond pal en doelman Bart Cuddeman was zeer betrouwbaar op cruciale momenten. Via Robin en Christophe waren de Sjoeters nog kort bij de 2-0 maar het bleef uiteindelijk bij een krappe maar zeer belangrijke zege voor de A-ploeg die hierdoor nog sterker op de 3e plaats staat.

Zat. 6.2 Sjoeters B – Cristal Boys B 2-2

Zelfde verhaal bij de B-ploeg. Ook een aantal spelers moeten missen maar toch begon de ploeg sterk aan de match en scoorde reeds na 5’ via Jurgen De Brabandere. De bezoekers konden niet veel terugdoen en al snel werd het ook 2-0, opnieuw via Jurgen. De thuisploeg ging tijdens de 1e helft nog op zoek naar een derde treffer maar die kwam niet.
De bezoekers begonnen de 2e helft sterker met windvoordeel en na zo’n 15’ werd het 2-1, een ietwat lucky goal. De bezoekers kregen echter opnieuw moed en 10’ voor tijd kwamen ze zelfs via een mooi kopbaldoelpunt op gelijke hoogte. De thuisploeg wou nog wel maar kon fysiek niet meer reageren en het bleef bij een 2-2 gelijkspel.