AVVV Voetbal VK De Sjoeters 7-8 April 2017

Vr. 7.4 Borsbeke – Sjoeters recreatief 5-1

De recreatieven van de Sjoeters verloren voor de tweede week op rij en weer na een toch wel goeie prestatie ondanks de zware cijfers. De thuisploeg begon op hun kunstgrasterrein gretig en de Sjoeters waren wat verrast van de omstandigheden en stonden al snel 2-0 achter. Dan begon het goed te draaien en na een mooie collectieve aanval kon Xavier op voorzet van Steven Decuyper mooi binnenkoppen. De spelers voelden dat er meer in zat en kwamen zeer kort bij de 2-2 net voor de rust maar op counter scoorde de thuisploeg (3-1). Na de pauze opnieuw de Sjoeters in de aanval. Onkans hield de ploeg van de aansluitingstreffer. Eerst werd de paal getroffen en nadien werd een penaltyfout op Steven Declerck door Xavier spijtig genoeg gemist. De thuisploeg toonde zich echter wel doeltreffend en konden nog tweemaal scoren waarvan de laatste helemaal op het einde. Volgende week thuis tegen t Vat beter!

Zat. 8.4 Jezus Eik A – Sjoeters A 1-5

De A-ploeg wilde na een paar mindere uitslagen nog eens aanknopen met de overwinning maar moest daarvoor voorbij Jezus Eik. De thuisploeg begon beter aan de match en maakte het de Sjoeters moeilijk. Gelukkiglijk kwamen ze niet tot scoren o.a. dankzij doelman Bart Cuddeman. Na een kwartier kwamen de Sjoeters in de match en bij een eerste prik van Jitse was het prijs (0-1). Even later kon Maarten de score verdubbelen en nog voor de rust stond het 0-3 via Steven Ringoot. Na de rust kon deze opnieuw scoren (0-4) en was de match gespeeld. Ferre kon nog een mooi 5e doelpunt aantekenen voor de thuisploeg de eer kon redden. Meteen een klinkende uitoverwinning 1-5.

Zat. 8.4 Jezus Eik C – Sjoeters B 2-0

Na de mooie uitoverwinning van vorige week was de B-ploeg gemotiveerd om hetzelfde te doen bij Jezus Eik. In de eerste helft verliep het spel gelijkopgaand en bleef het 0-0. Na de pauze direct een mooie kans voor Kenny maar hij miste het doelkader. Aan de overkant kwam de thuisploeg wat verrassend op voorsprong en alvorens de Sjoeters hiervan bekomen waren werd er al een tweede keer gescoord 2-0, meteen de match gespeeld.