AVVV Voetbal VK De Sjoeters 8-9 December 2017

Vr. 8.12 Impegem Liedekerke – Sjoeters recreatief 1-3

De recreatieven begonnen sterk aan de match en al na 5’ 0-1 via Serge op voorzet van Xavier. De thuisploeg vocht terug en nog voor de rust werd het 1-1, alles te herbeginnen. Na de pauze gingen de Sjoeters vol voor de overwinning en hun veldoverwicht werd dan ook beloond met de 1-2 via Gregory. De thuisploeg drong nog aan maar in de slotminuut kon Steven E op voorzet van Ken VDE de boeken dicht doen, 1-3 en opnieuw een overwinning voor de recreatieven.

Zat. 9.12 ZVK Sjoeters – The Hammers 7-6

Zat. 9.12 Sjoeters A – Sporting Boys Anderlecht 7-1

De A-ploeg begon in een onuitgegeven opstelling aan de match door de afwezigheid van 5 basisspelers. Het was dan ook wat zoeken in de eerste 10 minuten waar de bezoekers van profiteerden om gevaarlijk te zijn en ook te scoren (0-1). De thuisploeg had het moeilijk en het kon zowel 1-1 worden als 0-2 maar gelukkig hield de defensie stand en kon Davy DM 10’ voor de rust er 1-1 van maken. In de laatste minuut een vrijschop voor de Sjoeters op de rand van de zestien en Steven R knalde de bal virtuoos in de winkelhaak (2-1). Deze voorsprong gaf de thuisploeg vleugels en al in de 1e minuut van de 2e helft werd het 3-1 via Jitse. De veer was gebroken bij de bezoekers en de Sjoeters konden nog wal dollen en maakten nog 4 doelpunten met dezelfde uitslag als vorige week tot gevolg, 7-1. Het waren Steven R en Davy D die voor de doelpunten zorgden. Hierdoor staat de A-ploeg nu stevig op de 3e plaats in de stand.

Zat. 9.12 Sjoeters B – Opel Boys Asse 1-2

De B-ploeg had een overwinning nodig om aansluiting te behouden met de top maar de bezoekers maakten het de thuisploeg niet gemakkelijk. De kansen waren wisselend maar het was toch Tom Goossens die er 1-0 van maakte. Er waren nog wat kansen op de 2-0 maar het waren uiteindelijk de bezoekers die voor de rust gelijkmaakten (1-1). Na de pauze een zelfde spelbeeld met wisselende kansen. Wie scoorde won en het waren de bezoekers die dit voor mekaar kregen zodat het een 1-2 nederlaag werd.