AVVV Voetbal VK De Sjoeters 8-9 September 2017

Vr. 8.9 't Vat Lebbeke – Sjoeters recreatief 3-1

Na de mooie thuisoverwinning van vorige week stond de verplaatsing naar 't Vat Lebbeke gepland. Speler Coach Serge moest wat sleutelen aan zijn elftal maar bracht toch een competitieve ploeg in lijn. Beide ploegen hielden elkaar goed in evenwicht maar het was Serge zelf die na 5’ de 0-1 aan de voet had maar miste. De verdediging van de Sjoeters met doelman Joren als sluitstuk speelde sterk en het leek een 0-0 te worden bij de rust maar dan toch kon de thuisploeg scoren (1-0). Na de pauze druk van de Sjoeters en dit resulteerde in de verdiende gelijkmaker van Xavier met kopbal. Wat onverwachts kwam de thuisploeg opnieuw op voorsprong. De recreatieven speelden alles of niets en 't Vat profiteerde op de counter (3-1). Zowel Serge als nieuwkomer Jelle troffen elk nog de lat in de laatste 5 minuten zodat het bij een wat onverdiende 3-1 nederlaag bleef.

Zat. 9.9 ZVK Sjoeters – Yellows 4-1
Zat. 9.9 Hondzocht Tubeke – Sjoeters A 7-4

Een match om snel te vergeten. De Sjoeters begonnen zeer sterk aan de match en waren duidelijk de beste ploeg maar de scheidsrechter belette een ruime voorsprong in de eerste helft evenals een verdiende uitsluiting voor de thuisdoelman ed., teveel om allemaal te vernoemen. Het stond dan ook maar 1-1 met de rust. En of het nog niet genoeg was hield de arbiter de Sjoeters nog van een duidelijke penalty direct na de rust toen het shirt van Davy bijna scheurde na een duidelijke trekfout. Al die tegenwerking ging op het gemoed werken en toen de thuisploeg op counter 2-1 voorkwam bleek de veer gebroken en volgden de doelpunten snel op. In de slotfase floot de scheidsrechter dan uit pure compensatie nog twee penaltys voor de Sjoeters en kon Steven op koplbal nog milderen tot 7-4. Een nederlaag met een zeer zure nasmaak gezien de omstandigheden. Hopelijk verloopt het niet elke week zo en kan de A-ploeg volgende week al opnieuw de rug rechten!

Zat. 9.9 Stinne Boys – Sjoeters B 5-0

Na de A-ploeg moest ook de B-ploeg een bittere nederlaag slikken op het terrein bij Stinne. De thuisploeg speelde erg fysiek en dit resulteerde in een paar heftige duels. Op een bepaald moment werd Bert geraakt aan zijn wenkbrauw na een stevig duel en hij moest spijtig genoeg afgevoerd worden. De thuisploeg kwam in de eerste helft op voorsprong en kon die uitbouwen tot 2-0. Na de pauze bleven de Sjoeters even geïntimideerd en kwamen niet echt aan voetballen toe. De score liep dan ook verder op tot 5-0, een ruime nederlaag. Volgende week beter!