De Sjoeters winnen alle matchen!

Vr. 9.10 Ohain A - Sjoeters Dames 0-8

Vrijdagavond trokken onze meisjes naar Lasne om de A-ploeg partij te geven. Enkele maanden geleden wisten ze op deze locatie de titel te verzilveren door een klinkende zege tegen de B-ploeg. Met deze mooie herinneringen startten onze meisjes furieus aan de wedstrijd. De thuisploeg ontkwam niet uit de omknelling en na reeds 5 minuten kon Britt de score al openen op hoekschop van Lotte. Niet veel later lieten onze meisjes enkele mooie kansen liggen om de score te verdubbelen. De thuisploeg kwam iets beter in de wedstrijd, maar creëerde geen enkele kans. De verdiende 0-2 kwam er dan toch nog voor rust via de voet van Nele B. Er was nog maar nauwelijks opnieuw afgetrapt of het was al 0-3. Deze keer kon Annelore de keepster verschalken met een knappe plaatsbal. En ook de 0-4 viel nog voor de pauze na opnieuw een treffer van Annelore. De thuisploeg was ook na de pauze onmondig en onze meisjes probeerden de score verder uit te diepen. Doelpuntenmakers van dienst waren Lore H., Lotte, Nele B. en Lien. Zo pakten onze meisjes een knappe 9/9 met een klinkende 0-8 overwinning. Dikke proficiat!
Samenstelling van de ploeg: Lieselotte Van Puyvelde, Mayte Pevenage, Britt Storme, Niky De Kegel, Lise Hoogewys, Annelore De Potter, Nele Van den Broeck, Lotte Thelen, Lore Hervent, Nele Boonen, Lien Thoen, Lore François, Sofie Vermeerbergen, Aukelien Vliegen, Tania Louage.

Vr. 9.10 Impegem Liedekerke - Sjoeters recreatief 1-5

Na de verrassende maar verdiende overwinning vorig week tegen Meldert moesten de recreatieven deze keer op verplaatsing bij Impegem Liedekerke.
De Sjoeters gingen door op hun elan en maakten reeds in de 1e helft het verschil (0-3) met doelpunten van Thomas Desitter (2) en Xavier Depestel.
Na de pauze bood de thuisploeg wat meer weerwerk maar onder impuls van de weer sterk spelende verdedigende middenvelder Steven Declerck behielden de Sjoeters het initiatief en scoorden nog tweemaal via de broers Steven en Michael Esselens. Het werd 0-5. In de slotminuut kon (mocht) de thuisploeg de eer redden. Zoals altijd in Impegem werd er nadien gezellig nagepraat tussen pot en pint tussen spelers van beide ploegen.

Zat. 10.10 Sjoeters A - In onzen tijd 4-1

Een heuse topmatch reeds op de 5e speeldag tussen de enige twee nog ongeslagen ploegen van de reeks. En het werd een boeiende en zeer sportieve match.
De bezoekers bewezen meteen dat ze niet voor niets aan de leiding stonden en brachten mooi combinatievoetbal. De spelers van coach Kenny wilden echter niet onderdoen en we kregen kansen langs beide kanten. Op de 15e minuut zette Kim mooi voor naar de tweede paal waar topschutter Christophe Decrem mooi binnenknikte (1-0). 10’ Later opnieuw een kopbaldoelpunt via dezelfde speler op voorzet van Yannick.
Na de pauze konden de Sjoeters al snel er 3-0 van maken opnieuw via kopbal van Maarten Kennis. De bezoekers gaven zich echter nog niet gewonnen wat hen siert en via een own goal werd het 3-1. De bezoekers bleven komen maar toen dezelfde Maarten Kennis er 10’ voor tijd (opnieuw met een kopbal) 4-1 van maakte was de buit binnen. Een mooie en belangrijke overwinning van de A-ploeg met de voorlopige 1e plaats erbij.

Zat. 10.10 Sjoeters B - Cafeboontjes Asse 2-0

Net als vorig jaar kende de B-ploeg een slechte start (met 1 op 12). Een eerste thuisoverwinning was dus zeker welkom. De ploeg startte sterk en dwong verschillende goeie kansen af via oa Bart Dierickx maar de paal en een goeie doelman verhinderden de eerste goal. Die goal viel dan toch, meer dan verdiend na zo’n 20’ via Timothy Coudyser. 5’ Later kon Dannny Van Puyvelde na een mooie collectieve aanval er 2-0 van maken. Na de rust controleerde de thuisploeg het spel en de bezoekers konden ook geen vuist meer maken zodat het bij een 1e overwinning met 2-0 bleef. Hopelijk is de ploeg nu weer gelanceerd.
Door deze overwinning was het weekend compleet voor de Sjoeters en wonnen de 4 veldvoetbalploegen allemaal hun match.